Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

All American: Homecoming seizoen drie krijgt startdatum

The CW heeft een startdatum voor het derde seizoen van All American: Homecoming vastgesteld.

All American: Homecoming speelt zich af tegen de achtergrond van de HBCU (Historically Black Colleges and Universities) ervaring op Bringston University, waar Black Excellence een manier van leven is. De serie volgt Simone (Geffri Maya), een jonge tenniskandidate uit Beverly Hills, en haar hechte kring van uitverkoren familie terwijl ze de hoogte- en dieptepunten en de seksualiteit van het onbegeleid volwassen worden op de prestigieuze HBCU meemaken.

All American: Homecoming

In seizoen drie verwerkt Simone de gevolgen van de romantische keuze die ze in seizoen twee maakte, maar het romantische drama komt op de achtergrond te staan wanneer haar tennisambities in gevaar komen.

Haar vrienden staan achter haar, vooral Thea (Camille Hyde), de voormalige Queen Bee van het team, die nu haar stempel wil drukken op het profcircuit. JR (Sylvester Powell) worstelt om zijn leven weer op de rails te krijgen na zijn ontslag bij KEK en het afronden van de behandeling voor aplastische anemie.

Ondertussen heeft Coach Marcus (Cory Hardrict) te maken met de onvoorziene gevolgen van de terugkeer van zijn vrouw, Lando (Martin Bobb-Semple) smeedt nieuwe banden met de vriendengroep en wordt een vaste gast bij het 'familiediner' en Cam (Mitchell Edwards), Keisha (Netta Walker) en Nate (Rhoyle Ivy King) worstelen allemaal om hun romantische relaties in balans te brengen met hun gekozen carrières met wisselend succes.

The CW heeft maandag 8 juli vastgesteld voor de start van seizoen 3 van All American: Homecoming.

Daarnaast heeft het netwerk bevestigd dat All American (2018) twee extra afleveringen toevoegt aan het huidige zesde seizoen, waardoor de reeks wordt uitgebreid tot vijftien afleveringen. Seizoen zes eindigt met de seizoensfinale op maandag 15 juli.

All American: Homecoming wordt geproduceerd door Warner Bros. Television en CBS Studios in samenwerking met Berlanti Productions en Rock My Soul Productions, met als uitvoerende producenten Nkechi Okoro Carroll, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Robbie Rogers, Marqui Jackson en Lindsay Dunn.

Zoals Nellie Andreeva eerder meldde, blijven zowel All American (2018) als All American: Homecoming nog steeds in de running voor nieuwe seizoenen onder de nieuwe eigenaren Nexstar.

Daarnaast heeft The CW ook de startdatum voor seizoen twee van 61st Street vastgesteld. Het tweede seizoen van de dramatische thriller met Courtney B. Vance en Aunjanue Ellis in de hoofdrollen zal maandag 22 juli van start gaan.
Vorige aflevering
Diary
Diary
02x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All American: Homecoming