Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Amazon's Alex Cross-serie krijgt vroege vernieuwing met tweede seizoen

In aanloop naar de première van Cross bereidt Prime Video al een tweede seizoen voor.

Cross is een thriller van Paramount Television Studios en Skydance Television over Alex Cross (Aldis Hodge), een detective en forensisch psycholoog die op unieke wijze in de psyche van moordenaars en hun slachtoffers kan duiken om zo de moordenaars te identificeren en uiteindelijk te vangen.

15285 Cross castleden

Het drama is gebaseerd op de bestseller Alex Cross van James Patterson. Matthew Lillard (foto, links), Jeanine Mason (foto, midden) en Wes Chatham (foto, rechts) zijn klaar om hoofdrollen te spelen tegenover Hodge in seizoen twee van de serie, die is gecreëerd, geproduceerd en gefilmd door Ben Watkins.

Prime Video weigert commentaar, maar alle drie nieuw gecaste acteurs hebben vermoedelijk een jaarcontract.

Lillard speelt naar verluidt Lance, een meedogenloze, selfmade zakenmagnaat. Mason gaat Rebecca spelen, een briljante, ambitieuze en wraakzuchtige rechter. Chatham speelt Donnie, een harde militaire veteraan die boer is geworden met extreemrechtse politieke standpunten en een gevoelig hart, zo horen we.

In het eerste seizoen, waarvan de premièredatum nog moet worden bekendgemaakt, spelen ook Ryan Eggold, Isaiah Mustafa, Alona Tal, Johnny Ray Gill, Eloise Mumford en Siobhan Murphy mee.

Dit is een reünie voor Hand of God-bedenker Watkins en Chatham, die een gastrol speelde in de Prime Video-serie. Chatham speelde ook in het sci-fi drama The Expanse, dat begon op Syfy voordat het de laatste drie seizoenen naar Prime Video verhuisde. Chatham speelde onlangs Captain Enoch in Disney+'s Ahsoka.

Cross breidt ook Mason's relatie met Prime Video uit, waar ze een terugkerende rol had in de comedyserie Upload. Mason was winnares van seizoen vijf van So You Think You Can Dance en speelde een hoofdrol in Roswell, New Mexico op de CW en was te zien als Dr. Grace Bello in Grey's Anatomy van ABC.

Lillard staat bekend om zijn rollen in de Scooby-Doo en Scream-franchises en was onlangs te zien in de bovennatuurlijke horrorfilm Five Nights at Freddy's. In series had hij een vaste rol in NBC's Good Girls. Hij speelde ook rollen in onder andere Bosch van Prime Video en FX-serie The Bridge (2013), de Amerikaanse versie van de Deens-Zweedse serie Bron/Broen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
03 Mei 2024 18:51 - 03 Mei 2024 18:51
Wes Chatham, goede gozer! Ik kijk altijd met plezier naar de YouTube videos van Ty & That Guy.
Reageer