Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen van Emily in Paris wordt uitgebracht in twee delen

In tegenstelling tot de vorige seizoenen zal het vierde seizoen van Emily in Paris in twee delen op Netflix verschijnen.

Het nieuws werd aangekondigd in een video op de sociale netwerken van Netflix met populaire castleden, waaronder Lily Collins.



Emily in Paris seizoen drie eindigde met een cliffhanger, waarbij het verrassingshuwelijk van Camille en Gabriel een wending nam toen Camille Gabriel vertelde dat ze niet met hem kon trouwen omdat hij en Emily duidelijk verliefd waren en hem later onthulde dat ze zwanger was.

Volgens de aankondiging van vandaag is Emily in seizoen vier helemaal ondersteboven van deze dramatische gebeurtenissen. Een vroege synopsis van Netflix luidt: Emily heeft sterke gevoelens voor twee mannen, maar Gabriel staat op het punt om vader te worden en de ergste angsten van ex-vriend Alfie (Lucien Laviscount) over haar en Gabriel zijn bevestigd. Helaas is de chemie tussen Emily en Gabriel onmiskenbaar als ze samen werken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben ongedaan te maken.

Ondertussen wordt Sylvie op haar werk gedwongen een netelig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien omwille van haar huwelijk terwijl het team van Agence Grateau personeelswisselingen doormaakt. En Mindy en de band worden gedwongen om zuinig aan te doen als ze geen geld meer hebben om zich voor te bereiden op Eurovisie.

Het eerste deel van Emily in Paris seizoen vier kun je verwachten op donderdag 15 augustus en het tweede deel op donderdag 12 september. Netflix heeft ook bevestigd dat delen van seizoen vier zijn opgenomen in Rome, Italië.

De maker van de serie, Darren Star, zei als onderdeel van de aankondiging: "Emily heeft een druk reisschema in seizoen vier van Emily in Paris. Van de Franse Alpen tot de piazza's van Rome, kijkers zullen geweldige nieuwe locaties ervaren door de ogen van Emily. Verwacht nieuwe personages, veel meer drama, romantiek en een hele nieuwe taal om onder de knie te krijgen."

In de serie spelen ook Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery en William Abadie mee.
Vorige aflevering
Charade
Charade
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Emily in Paris