Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jordan Gonzalez toegevoegd aan vaste cast Pretty Little Liars: Summer School

Jordan Gonzalez, die Ash Romero speelde in het eerste seizoen van de nieuwe Pretty Little Liars-serie, is gepromoveerd tot vaste acteur voor het komende tweede seizoen van de HBO Max-serie.

Gonzalez' Ash is een knappe transgender student op Millwood High en de romantische interesse van Minnie, gespeeld door Malia Pyles. De fan-favoriete Ash is het eerste transmasculiene personage dat in de serie wordt geïntroduceerd.



Jordan Gonzalez (foto) was ook te zien in het tweede seizoen van The L Word: Generation Q voor Showtime.

De nieuwe serie, gecreëerd door Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring, debuteert vijf jaar na het einde van de oorspronkelijke Pretty Little Liars-serie en richt zich op nieuwe personages in het nieuwe fictieve stadje Millwood en met meerdere verwijzingen naar iconische horrorfilms (denk aan Carrie en de originele Halloween). De titel van de nieuwe Pretty Little Liars-serie: Pretty Little Liars: Original Sin, werd onlangs voor het tweede seizoen omgedoopt tot Pretty Little Liars: Summer School.

Twintig jaar geleden verscheurde een reeks tragische gebeurtenissen bijna het arbeidersstadje Millwood. Nu, in het heden, wordt een ongelijksoortige groep tienermeisjes - een gloednieuwe groep Little Liars - gekweld door een onbekende aanvaller en moeten ze boeten voor de geheime zonde die hun ouders twee decennia geleden hebben begaan... en voor hun eigen zonde.

Bailee Madison speelt ook mee als Imogen Adams, Chandler Kinney als Tabby Haworthe, Zaria als Faran Bryant, Maia Reficco als Noa Olivar, Mallory Bechtel als Karen/Kelly Beasley, Sharon Leal als Sidney Haworthe, Elena Goode als Marjorie Olivar, Eric Johnson als Sheriff Tom Beasley, Alex Aiono als Shawn Noble en Lea Salonga als Elodie Honrada.

Pretty Little Liars: Summer School wordt geproduceerd door Aguirre-Sacasa's Muckle Man Productions en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Television. Aguirre-Sacasa en Calhoon Bring produceren uitvoerend. I. Marlene King (die de originele Pretty Little Liars ontwikkelde), Michael Grassi, en Alloy's Leslie Morgenstein en Gina Girolamo zijn ook executive producers van de serie, die gebaseerd is op Alloy's bestseller serie boeken van Sara Shepard. Jimmy Gibbons dient als producent voor Muckle Man Productions.

Hieronder kun je de trailer van seizoen 1, Original Sin, nog eens bekijken.
Vorige aflevering
Til DeAth Do Us PArt
Til DeAth Do Us PArt
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Pretty Little Liars