Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Conners vernieuwd met een laatste, zevende seizoen

Goed nieuws voor fans van The Conners. De opvolger van Roseanne krijgt een zevende seizoen.

De vernieuwing wordt momenteel afgerond en er wordt een korte afronding van het verhaal verwacht, aldus bronnen. Het laatste seizoen zal rond de zes afleveringen hebben en de hoofdcast, waaronder John Goodman, Laurie Metcalf, Sara Gilbert en Lecy Goranson, zal naar verwachting terugkeren.

De serie heeft onlangs haar 100ste aflevering gehad.

The Conners

Na zes seizoenen blijft The Conners, van Tom Werner's Werner Entertainment, een goed kijkcijferkanon. Het zal zich nu voegen bij Abbott Elementary als de tweede ABC comedyserie die vernieuwd is voor volgend seizoen. Not Dead Yet blijft in het ongewisse, de kansen op vernieuwing zijn vrij laag.

Zowel uitvoerend producent/showrunner Bruce Helford als hoofdrolspeler Goodman gaven afgelopen voorjaar aan dat seizoen zes wel eens het laatste van The Conners zou kunnen zijn, waarbij Helford benadrukte dat hoofdrolspeler/uitvoerend producent Gilbert - die een belangrijke rol speelde bij het van de grond krijgen van The Conners na de schokkende splitsing van Roseanne - om voldoende aanlooptijd had gevraagd zodat de serie kon uitgroeien tot een goed einde.

"We hebben een slotaflevering die het een of het ander kan zijn. We vinden het geweldig," vertelde Helford onlangs toen hem werd gevraagd of ze de afsluiter van seizoen zes hadden benaderd als een seizoens- of seriefinale te midden van de onzekerheid over de toekomst van The Conners. Hij noemde de aflevering "onverwacht" en "emotioneel".

Voor de eerste keer in zijn looptijd bevond The Conners zich dit jaar op de rand van de afgrond. Er werd er een extra scène opgenomen om toe te voegen aan de zesde seizoensfinale, mocht het een seriefinale worden. Dat zal niet langer nodig zijn.
Vorige aflevering
Flying, Applying and Rassling Gators
Flying, Applying and Rassling Gators
06x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Conners