Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor competitief derde seizoen van Acapulco

Acapulco van Apple TV+ heeft de officiële trailer voor seizoen drie gedropt.

Hierin is de jongere Máximo (Enrique Arrizon) te zien, die in 1985 hard werkt om zijn klim op de ladder van succes voort te zetten. In het heden keert de oudere Máximo (Eugenio Derbez) terug naar een Las Colinas dat hij niet meer herkent.

Seizoen drie van de Apple TV+ serie gaat van start met de eerste twee afleveringen op woensdag 1 mei, gevolgd door nieuwe afleveringen elke woensdag tot en met 26 juni.

15228 Acapulco s3

Naast Derbez en Arrizon bestaat de cast ook uit Fernando Carsa, Damián Alcázar, Camila Perez, Vanessa Bauche, Regina Reynoso, Raphael Alejandro, Jessica Collins, Rafael Cebrián, Regina Orozco, Carlos Corona en Karen Rodriguez.

Jaime Camil en Cristo Fernandez zullen dit seizoen verschijnen in terugkerende gastrollen.

De serie van Lionsgate Television is geïnspireerd op de hit How to Be A Latin Lover van 3Pas Studios en Pantelion Films en wordt voor Apple geproduceerd door Lionsgate Television, 3Pas Studios, Zihuatanejo Productions en The Tannenbaum Company. Derbez speelt niet alleen de hoofdrol in de serie, maar is ook uitvoerend producent, samen met Ben Odell.

Acapulco is gemaakt door Austin Winsberg, Eduardo Cisneros en Jason Shuman. Winsberg produceert ook samen met Sam Laybourne, die optreedt als showrunner en uitvoerend producent. Kim en Eric Tannenbaum en Jaime Eliezer Karas produceren samen met Jason Wang namens The Tannenbaum Company en Paul Presburger.

Hieronder kun je de trailer voor het derde seizoen van Acapulco bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Mamma Mia
Mamma Mia
03x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Acapulco