Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

All American (2018) seizoen zes krijgt extra afleveringen

Dit is een zeldzame gebeurtenis in het huidige door stakingen getroffen uitzendseizoen - een scriptserie die een order voor extra afleveringen krijgt.

Volgens bronnen wordt het huidige zesde seizoen van All American (2018), het paradepaardje van CW, verlengd van dertien naar vijftien afleveringen.

All American (2018)

De eerste vijf seizoenen van All American (2018) varieerden van zestien tot twintig afleveringen. Met de serie die iets meer dan een jaar na het einde van seizoen vijf begint, is er veel uit te pakken en de extra afleveringen zouden het mogelijk maken om het verhaal beter uit te werken en naar een bevredigende conclusie toe te werken.

Het zou fans ook in staat stellen om langer in de huidige wereld te blijven als de personages van All American (2018) zich voorbereiden op grote veranderingen in hun leven, met hoofdpersonage Spencer James (Daniel Ezra) en mogelijk Jordan Baker (Michael Evans Behling) op weg naar de NFL draft. Dit zou een einde maken aan Spencers creatieve reis van de afgelopen zes seizoenen.

Naast Ezra en Behling bestaat de cast van All American (2018) uit Bre-Z, Greta Onieogou, Samantha Logan, Cody Christian, Karimah Westbrook, Monét Mazur en Chelsea Tavares.

De serie wordt geproduceerd door showrunner Nkechi Okoro Carroll, Greg Berlanti, Sarah Schechter, John A. Norris, Jameal Turner, Mike Herro en David Strauss. De serie komt van Berlanti Prods, Warner Bros. TV in samenwerking met CBS Studios.
Vorige aflevering
Trust Issues
Trust Issues
06x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
All American (2018)