Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Miss Scarlet cast Tom Durant Pritchard als vervanging van The Duke

Miss Scarlet is niet lang alleen gelaten: Tom Durant Pritchard is toegevoegd aan de cast van het Masterpiece-drama.

Momenteel neemt Miss Scarlet zijn vijfde seizoen op in Belgrado, Servië. Durant Pritchard (foto onder) speelt Alexander Blake, een knappe ex-soldaat en gerespecteerd inspecteur-detective die bij Scotland Yard gaat werken als vervanger van William 'The Duke' Wellington, die naar Amerika is vertrokken.

15235 Tom Durant Pritchard

Kort nadat hij aan zijn nieuwe baan is begonnen, ontmoet hij privédetective Miss Eliza Scarlet (Kate Phillips). Hij is niet echt geschokt door een vrouw die als privédetective werkt, dus Eliza ziet dit als een teken dat ze meer zaken krijgt. Maar hun relatie begint stroef omdat Blake heeft besloten dat privédetectives niet mogen helpen bij zijn onderzoeken.

Als Blake en Miss Scarlet elkaars pad kruisen op verschillende plaatsen delict in Londen, kunnen ze niet anders dan wederzijds respect voor elkaar ontwikkelen, en misschien zelfs een aantrekkingskracht.

"Ik vind het geweldig om bij het team te komen en deel uit te maken van de Scarlet-familie", zegt Durant Pritchard in een verklaring. "Werken met Kate is een droom en ze is zo gastvrij."

In februari werd bekend dat Stuart Martin, die William 'The Duke' Wellington speelde in de vorige vier seizoenen, niet terugkeert voor seizoen vijf. De serie kreeg een nieuwe naam: Miss Scarlet.

Martin zei toen: "Het was zo'n ongelooflijk plezier om Duke tot leven te brengen door het prachtige, briljante schrijven van Rachael en om hem de afgelopen vier jaar te spelen. Maar het voelde alsof de tijd rijp was voor Scarlet om nieuwe verhalen en uitdagingen te verkennen, terwijl de serie blijft groeien en evolueren. Ik zal het werken met mijn geweldige partner in crime Kate en de rest van onze briljante familie en team missen, maar ik ben enthousiast om Eliza en haar escapades te blijven volgen als grote fan en nieuw ingeschreven Scarleteer!"

Durant Pritchard speelde eerder rollen in onder andere The Crown van Netflix, BBC's Taboo (2017) en BBC's This Is Going to Hurt.
Vorige aflevering
The Fugitive
The Fugitive
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Miss Scarlet and the Duke