Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuw Hulu-drama met Sterling K. Brown voegt vier nieuwe acteurs toe

Nieuw Hulu-drama met Sterling K. Brown voegt vier nieuwe acteurs toe

Percy Daggs IV en Aliyah Mastin zijn vaste acteurs tegenover Sterling K. Brown in het nieuwe Hulu-drama van Dan Fogelman.
Zij worden aan de cast toegevoegd naast de eerder aangekondigde James Marsden, Julianne Nicholson, Sarah Shahi en Nicole Brydon Bloom. Daarnaast hebben Michelle Meredith en Cassidy Freeman een terugkerende rol gekregen in de serie van 20th Television.

De premisse van Fogelman's nieuwe drama is nog niet onthuld, maar er wordt aangenomen dat het draait om de president (Marsden) en zijn Secret Service onder leiding van Brown's personage.



Daggs en Mastin spelen de kinderen van Browns personage. Meredith (foto) speelt een serveerster in een lokaal restaurant en Freeman portretteert de vervreemde vrouw van de president.

Freeman en Meredith voegen zich bij de eerder aangekondigde terugkerende cast, waaronder Gerald McRaney, Krys Marshall, Charlie Evans en Jon Beavers.

De serie, geproduceerd door 20th Television, wordt geleid door Fogelman, Brown, Jess Rosenthal, John Hoberg, John Requa, Glenn Ficarra en Steve Beers.



Daggs (foto) was onlangs te zien in Apple's The Last Days of Ptolemy Grey, als de jongere versie van Samuel L. Jacksons titelpersonage. Zijn eerdere serierollen omvatten een terugkerende rol in Prime Video's Undone met Daveed Diggs en Rosa Salazar en een gastrol in Solos, samen met Nicole Beharie, ook voor Prime Video.

Mastin heeft onder andere de Netflix-film Honey Girls op haar naam staan.

Meredith is vooral bekend van haar terugkerende rol in Apple TV's The Morning Show, waarvoor ze in 2022 een SAG Award nominatie kreeg voor Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series. Andere serierollen zijn onder andere in Showtime's I'm Dying Up Here, ABC's Grey's Anatomy, Young Sheldon van CBS en 9-1-1 van Fox/ABC.

Freeman speelt de rol van Amber Gemstone in The Righteous Gemstones van HBO. Eerder was zij te zien in onder andere Longmire van A&E/Netflix, WB/CW's Smallville en Doubt van CBS.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten