Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Op videogame gebaseerde animatieserie Golden Axe besteld door Comedy Central

Op videogame gebaseerde animatieserie Golden Axe besteld door Comedy Central

Comedy Central heeft Golden Axe, een nieuwe animatieserie gebaseerd op de populaire videogame van Sega, besteld voor tien afleveringen.
De stemmencast van Golden Axe, geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Sony Pictures Television en Original Film, wordt aangevoerd door Emmy-winnaar Matthew Rhys, Danny Pudi, Lisa Gilroy, Liam McIntyre en Carl Tart.

15232 Golden Axe

Golden Axe, van uitvoerend producenten Mike McMahon en Joe Chandler, wordt beschreven als een hilarische en liefdevolle hommage aan Sega's videogameserie uit 1989. Het volgt veteraan-strijders Ax Battler, Tyris Flare en Gilius Thunderhead terwijl ze opnieuw vechten om Yuria te redden van de kwaadaardige reus Death Adder die maar niet dood lijkt te kunnen blijven. Gelukkig hebben ze deze keer de onervaren en slecht voorbereide Hampton Squib aan hun zijde.

Rhys doet de stem van Gilius Thunderhead, een chagrijnige gevechtsdwerg met een uitzonderlijk slechte hygiëne en een chip op zijn schouder.

Pudi is Hampton Squib, een naïeve, onervaren avonturier die zijn hele leven al droomt van een zoektocht. Hij hoopt dat zijn can-do houding zijn onvermogen om dingen te doen kan compenseren.

Gilroy vertolkt Tyris Flare, een geduchte strijdlustige tovenares, dodelijk in een gevecht en nog dodelijker met haar scherpe humor.

McIntyre geeft zijn stem aan Ax Battler, een barbaarse krijger met een strikte erecode en een lief golden retriever-gedrag. Zijn spierkracht weegt zwaarder dan zijn hersenen, maar zijn hart weegt zwaarder dan zijn spierkracht.

Tart's Chronos 'Evil' Lait, oorspronkelijk uit Golden Axe III, is een 100% badass humanoïde panter. Zo beschrijft Chronos zichzelf tenminste. In werkelijkheid is hij ongemakkelijk cheesy en kan hij geen kamer lezen.

Golden Axe wordt geproduceerd door CBS' Eye Animation Productions, de animatietak van CBS Studios, Sony Pictures Television en Original Film.

McMahan en Chandler schrijven mee aan de eerste aflevering en nemen de productie voor hun rekening. Chandler fungeert als showrunner. Sega's Haruki Satomi, Shuji Utsumi en Toru Nakahara produceren ook samen met Neal H. Moritz, Pavun Shetty en Toby Ascher van Original Film.

Titmouse is de animatiestudio voor de serie met Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio en Ben Kalina als uitvoerende producenten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten