Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor seizoen twee van We Are Lady Parts

Peacock's We Are Lady Parts keert terug met seizoen twee. Gastacteurs dit seizoen zijn Malala Yousafzai en Meera Syal.

De serie, geïnspireerd door de ervaringen van bedenker Nida Manzoor en door de rijke en diverse culturele collectieven en kunstenaars in Londen, volgt de moslim punkband Lady Parts, met de nerdy Ph.D. student en leadgitarist Amina Hussain (Anjana Vasan) en de felle en raadselachtige frontvrouw Saira (Sarah Kameela Impey).

Juliette Motamed, Faith Omole, Lucie Shorthouse, Aiysha Hart, Zaqi Ismail en Shobu Kapoor spelen ook mee.

15226 We Are Lady Parts foto 1

"Het maken van seizoen één van We Are Lady Parts was immens voor me. Het was een vuurproef, maar ik vond mijn stem, mijn stijl en mijn zelfvertrouwen in het maken van deze serie," zei Manzoor. "Het belangrijkste is dat ik mijn stam heb gevonden - van acteurs en crew tot producenten en studiobazen. Dus toen ik aan seizoen twee begon, was ik verzadigd. De personages, de wereld, de toon - het was er allemaal, vastgesteld en klaar om te beginnen. Nu was het tijd om alles op 11 te zetten. Ik wilde gedurfder, gekker, donkerder en dieper gaan en dat is precies wat we nastreefden."

Ze voegde eraan toe: "In seizoen twee gaan we dieper in op het innerlijke leven van elk van de vrouwen. Elk van hen staat voor nieuwe, existentiële uitdagingen met alle gekkigheid, grappen en grollen van seizoen één. De muziek is ook groter - meer wilde originele nummers (geschreven door mij en mijn broers en zussen) en durf ik te zeggen, nog betere covers. Het seizoen als geheel stelt de vraag naar succes. Wat is succes? Voor een punkband - zijn roem, stadionshows en grote platencontracten het antwoord? Ik wilde de ongemakkelijke spanning tussen kunst en commercie onderzoeken en vragen hoeveel compromis te veel is. Ik ben echt trots op wat we hebben bereikt en kan niet wachten om het te delen met oude en nieuwe fans."

We Are Lady Parts seizoen twee is te streamen op donderdag 30 mei, met alle zes nieuwe afleveringen beschikbaar om te bingen.

De serie werd oorspronkelijk besteld door de Britse zender Channel 4 in augustus 2019, na zijn oorsprong als een comedy short als onderdeel van C4's Blaps strand. Streamer Peacock kwam later aan boord.

We Are Lady Parts is bedacht, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Manzoor. Surian Fletcher-Jones, Tim Bevan en Eric Fellner voor Working Title Television zijn ook uitvoerend producenten. De serie wordt geproduceerd door Working Title Television (WTTV), dat deel uitmaakt van Universal International Studios, een divisie van Universal Studio Group.

Hieronder kun je meer foto's voor het tweede seizoen van We Are Lady Parts bekijken.

15226 We Are Lady Parts foto 2

15226 We Are Lady Parts foto 3

15226 We Are Lady Parts foto 4

15226 We Are Lady Parts foto 5
Vorige aflevering
Sparta
Sparta
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
We Are Lady Parts