Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Wednesday voegt Steve Buscemi toe aan cast

We zullen een nieuw gezicht zien in seizoen twee van Wednesday. Steve Buscemi is toegevoegd aan de cast.

De Addams Family spin-off is een speurend, bovennatuurlijk mysterie dat Wednesday Addams (Jenna Ortega) in kaart brengt als student aan de Nevermore Academy. Daar probeert ze haar opkomende paranormale gave onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te verijdelen die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat 25 jaar geleden haar ouders in de problemen bracht.



Buscemi (foto) gaat een niet nader genoemde rol spelen in de door de Ortega geleide serie.

De coming-of-age-comedy is van Smallville-makers Al Gough en Miles Millar en wordt geregisseerd/uitvoerend geproduceerd door Tim Burton. Andere uitvoerend producenten zijn Steve Stark voor Toluca Pictures, Andrew Mittman voor 1.21 Entertainment, Kevin Miserocchi voor Tee and Charles Addams Foundation, Kayla Alpert, Jonathan Glickman voor Glickmania, Gail Berman, Tommy Harper en Kevin Lafferty.

Details over seizoen twee worden nog geheim gehouden.

De cast van het eerste seizoen bestond ook uit Catherine Zeta-Jones als de matriarch Morticia Addams en Luis Guzmán als Gomez Addams, samen met Thora Birch, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday en Percy Hynes White.

Buscemi regisseerde onlangs het indie-drama The Listener met Tessa Thompson in de hoofdrol. Hij speelde vier seizoenen lang samen met Daniel Radcliffe in de anthologie-comedyserie Miracle Workers (2019) van TBS.

Hij speelde de hoofdrol in het HBO-drama Boardwalk Empire, dat hem een Golden Globe Award, twee Screen Actors Guild Awards en twee Emmy-nominaties opleverde. Hij werd ook genomineerd voor een Best Supporting Actor Emmy voor zijn rol als Tony Blundetto in seizoen vijf van The Sopranos en werd genomineerd voor een Guest Actor Emmy voor zijn optredens in NBC's 30 Rock en IFC's Portlandia.
Vorige aflevering
A Murder of Woes
A Murder of Woes
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wednesday