Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maak kans op het eerste seizoen van 1864

Maak kans op het eerste seizoen van 1864

Vanaf 31 maart in het eerste seizoen van 1864 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. MijnSerie geeft jou de kans om dit eerste seizoen van 1864 in de wacht te slepen. Pak deze kans! We geven twee exemplaren weg.

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

1864
1864 gaat over één van de belangrijkste gebeurtenissen uit de Deense geschiedenis. Het verhaal speelt zich af in de jaar 1864, het jaar waarin Denemarken een historische nederlaag leed in de slag om de hertogdommen Sleeswijk en Holstein. Centraal in de serie staan de broers Laust (Jakob Oftebro) en Peter (Jens Sætter-Lassen) en hun knappe, geliefde Inge (Marie Tourell Søderberg). De kinderen groeien zorgeloos op totdat de oorlog hen scheidt.

Wanneer Claudia (Sarah-Sofie Boussnina) in het jaar 2014 verplicht een baan neemt bij een 100-jarige baron, vindt ze Inges verloren memories en zo wordt het aangrijpende verhaal over Laust, Peter en Inge verteld...

Specificaties
Productiemaatschappij : Lumière
Acteurs : Jakob Oftebro, Nicolas Bro, Pilou Asbæk, Marie Tourell Søderberg, Sidse Babett Knudsen, Bent Mejding en Jens Sætter-Lassen 
Taal : Deens
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 27,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van 1864:
Video on youtube
Maak kans op het eerste seizoen van 1864. Van welke andere Deens serie kennen we Sidse Babett Knudsen (Johanne Louise Heiberg in 1864) ?
Deze poll is gesloten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
1 april 2015, 08:04
Ik snap niks over de werking van deze site!
0
anonymous
1 april 2015, 10:31
En wat snap je dan niet? Reageren is in ieder geval wel gelukt :-)
0
Log in om een reactie achter te laten