Leuk?
2
3
Bekijk stemmen

Tweede seizoen 1923 voor onbepaalde tijd stilgelegd vanwege schrijversstaking

De nieuwste serie die wordt getroffen door de schrijversstaking is Yellowstone (2018)-prequel 1923.

Het filmen van het tweede seizoen van zou eerder deze maand beginnen in Montana, maar de productie is nu voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Volgens een verslag van NBC Montana zei Bill Melvin, manager van het Butte Civic Center, dat de productie van de Paramount+ serie contact met hem had opgenomen over het feit dat het filmen was uitgesteld omdat de WGA-staking voortduurt.

1923

Het filmen voor het tweede seizoen van 1923 zou maandag 5 juni beginnen en volgens Melvin betaalt de productie 75.000 dollar per maand om het Civic Center tot het einde van het jaar te mogen gebruiken.

Bedenker Taylor Sheridan had al twee seizoenen op het oog voor 1923, maar Paramount+ bevestigde eerder dit jaar officieel een tweede seizoen van acht afleveringen om de saga af te maken met Harrison Ford en Helen Mirren in de hoofdrollen.

1923 introduceert een nieuwe generatie Duttons onder leiding van patriarch Jacob (Ford) en matriarch Cara (Mirren). De serie verkent het begin van de 20e eeuw, wanneer pandemieën, historische droogte en de drooglegging het bergwesten teisteren, en de Duttons die het hun thuis noemen.

In de serie spelen ook Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Jerome Flynn en Julia Schlaepfer mee.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van 1923.
Video on youtube
Vorige aflevering
Nothing Left to Lose
Nothing Left to Lose
01x08
Leuk?
2
3
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_matseat
11 maa 2024 09:50 -
top serie wacht op seizoen 2
Reageer
1923