Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Dexter-actrice gecast in het tweede seizoen van Paramount's westernserie 1923

Een bekende actrice uit de succesvolle serie Dexter heeft een rol gescoord in seizoen twee van Paramount's 1923.

Jennifer Carpenter is gecast voor een terugkerende rol in seizoen twee van 1923, de western prequelserie van Yellowstone (2018), met Harrison Ford en Helen Mirren. De productie begint later dit jaar.



Carpenter (foto) zal Mamie Fossett spelen, een zeer capabele U.S. Deputy Marshall die aanhoudingsbevelen uitvaardigt en arrestaties verricht met vertrouwen haar tijd ver vooruit.

1923 introduceert een nieuwe generatie Duttons en verkent het begin van de 20e eeuw wanneer pandemieën, historische droogte en het einde van de drooglegging het Mountain Westen en de Duttons die het hun thuis noemen teisteren.

In het eerste seizoen speelden onder andere Ford, Mirren, Brandon Sklenar, Aminah Nieves, Brian Geraghty, Sebastian Roche, Jennifer Ehle, Marley Shelton en Robert Patrick de hoofdrollen.

De serie wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios en is uitvoerend geproduceerd door Yellowstone (2018)-medebedenker Taylor Sheridan, David C. Glasser, John Linson, Art Linson, Ron Burkle, David Hutkin, Bob Yari, Ben Richardson, Michael Friedman en Keith Cox.

Het eerste seizoen is te streamen op Paramount+.

Carpenter heeft onlangs de gelimiteerde thrillerserie Ballistic afgerond, waarin ze een hoofdrol speelde tegenover Jonathan Ohye en Lihi Kornowski. De serie volgt een geheim agent (Carpenter) die, nadat een missie is gecompromitteerd, wordt gedwongen tot een psychologisch kat-en-muisspel met haar eigen geest terwijl ze wordt opgejaagd door het programma dat haar heeft gecreëerd.

De actrice is vooral bekend van haar rol als Debra Morgan in de Showtime hitserie Dexter, tegenover Michael C. Hall. Deb, eerst een politieagent en later luitenant, is de zus van de titulaire seriemoordenaar die bijbaant als bloedspatanalist voor de Miami-Dade Metro Police Department. Carpenter herhaalde haar rol in de vervolgserie Dexter: New Blood die in 2022 werd uitgezonden op Showtime.

Andere rollen zijn onder andere in de NBC-serie The Enemy Within, tegenover Morris Chestnut; de films Brawl in Cell Block 99, tegenover Vince Vaughn en The Exorcism of Emily Rose tegenover Laura Linney; en de CBS-serie Limitless, gebaseerd op de gelijknamige film.
Vorige aflevering
Nothing Left to Lose
Nothing Left to Lose
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
1923