1923

8.4 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_RonSchoonwater
7
09 aug 2023 09:28 -
Eerlijk gezegd toch niet helemaal zoals verwacht en gehoopt. 1883 kan ik zeker waarderen. In 1923 stoor ik me erg aan het niveau van de liefdesrelaties. Daar kan een gemiddeld genomen slecht kasteelromannetje nog een les van leren. Wat een kleffe boel, zeker dat verhaal in Afrika. Het zal wel aan mij liggen. Ook de strijd in de VS zelf scoort de eerste twee afleveringen niet hoog. Aan een kant vallen opvallend veel slachtoffers terwijl de andere partij er relatief licht vanaf komt. Gelukkig trekt zich dat recht en ontspint zich een interessante machtsstrijd. Het verhaal rondom Teonna Rainwater is veruit het interessantst. Vraag is alleen wat het te maken heeft met de Duttons. Dat zullen we waarschijnlijk in seizoen twee gaan zien. Ik ga nog wel beginnen met seizoen twee en hoop dat vooral de positieve punten dan de overhand krijgen ;)
Reageer
avatar_Francois_1
8
21 maa 2023 21:30 - 21 maa 2023 20:30
Mooie serie met verschillende verhalen
Reageer
avatar_simonfender
9
21 feb 2023 12:20 -
Heel mooi, prachtig om te zien deze opmaat naar Yellowstone en een soort vervolg op 1883. Mooie beelden en een fantastische hoofdrol voor Mirren en Ford. Hulde meer van dit soort series. Ronduit genieten.
Reageer
avatar_anonymous
-
01 jan 2023 11:42 -
Ik heb de eerste 2 afleveringen gezien, en ben er nog niet ondersteboven van. Veel cowboys en koeien, maar weinig verhaal tot nu toe.
Hopelijk wordt het nog beter.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
1923