Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix verschuift premièredatum voor 3 Body Problem en geeft sneak peak vrij

Netflix verschuift premièredatum voor 3 Body Problem en geeft sneak peak vrij

3 Body Problem komt bijna vier jaar na de eerste aankondiging uit op Netflix.
3 Body Problem is het verhaal van het eerste contact van de mensheid met een buitenaardse beschaving. Het volgt een jonge vrouw, wier noodlottige beslissing in het China van de jaren zestig door ruimte en tijd heen doorwerkt in het heden. Wanneer de natuurwetten zich op onverklaarbare wijze voor hun ogen ontrafelen, bundelt een hechte groep briljante wetenschappers hun krachten met een onverzettelijke detective om de grootste bedreiging in de geschiedenis van de mensheid het hoofd te bieden.

3 Body Problem

De cast bestaat uit Jovan Adepo (The Stand (2020)), John Bradley (Game of Thrones), Liam Cunningham (Game of Thrones), Eiza González (From Dusk Till Dawn: The Series), Jess Hong (The Brokenwood Mysteries), Marlo Kelly (Joe vs. Carole), Alex Sharp (The Good Lord Bird), Sea Shimooka (Arrow), Zine Tseng, Saamer Usmani (Inventing Anna), Benedict Wong (Marco Polo), Jonathan Pryce (The Crown), Rosalind Chao (Better Things), Ben Schnetzer (Y: The Last Man) en Eve Ridley (Casualty).

Fans die enthousiast zijn over de science fiction-dramaserie van Game of Thrones showrunners David Benioff en D.B. Weiss en Alexander Woo (The Terror) zullen iets langer moeten wachten dan eerder verwacht.

Afgelopen juni, toen Netflix voor het eerst een trailer onthulde voor de serie, die gebaseerd is op de sciencefictionboekentrilogie van de Chinese auteur Liu Cixin, zei de streamer dat de serie in januari 2024 zou worden gelanceerd.

Netflix heeft 3 Body Problem echter een nieuwe premièredatum gegeven. De serie komt nu op donderdag 21 maart 2024 uit.

De voor een Oscar genomineerde regisseur Derek Tsang (Shaonian de ni, beter bekend als Better Days) is een van de regisseurs voor de serie.

Benioff en Weiss fungeren als showrunners en uitvoerend producenten. Woo bedacht de serie samen met Benioff en Weiss en is uitvoerend producent en schrijver. Uitvoerend producenten zijn Bernadette Caulfield, Rian Johnson, Ram Bergman, Nena Rodrigue, Lin Qi, Zhao Jilong en Brad Pitt, en Dede Gardner's Plan B Entertainment en Jeremy Kleiner's bedrijf samen met Rosamund Pike en Robie Uniacke voor Primitive Streak.

Hieronder kun je de sneak peek voor 3 Body Problem bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten