Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult nieuwe trailer voor 3 Body Problem van David Benioff en D.B. Weiss

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de mysterieserie 3 Body Problem, die al lang in de maak is en geïnspireerd is op de gelijknamige roman.

De nieuwste trailer voor het mysterie-drama van makers David Benioff & D.B. Weiss (Game of Thrones) en Alexander Woo (The Terror, True Blood) werd vandaag onthuld op de CES in Las Vegas. De serie debuteert op Netflix op 21 maart 2024 - bijna vier jaar na de eerste onthulling.

3 Body Problem

3 Body Problem is het verhaal van het eerste contact van de mensheid met een buitenaardse beschaving.

De serie volgt een jonge vrouw, wier noodlottige beslissing in het China van de jaren zestig door ruimte en tijd heen doorwerkt tot in het heden. Wanneer de natuurwetten zich op onverklaarbare wijze voor hun ogen ontrafelen, bundelt een hechte groep briljante wetenschappers hun krachten met een onverzettelijke detective om de grootste bedreiging in de geschiedenis van de mensheid het hoofd te bieden.

De cast bestaat uit Jovan Adepo (The Stand (2020)), John Bradley (Game of Thrones), Liam Cunningham (Game of Thrones), Eiza González (From Dusk Till Dawn: The Series), Jess Hong (The Brokenwood Mysteries), Marlo Kelly (Joe vs. Carole), Alex Sharp (The Good Lord Bird), Sea Shimooka (Arrow), Zine Tseng, Saamer Usmani (Inventing Anna), Benedict Wong (Marco Polo), Jonathan Pryce (The Crown), Rosalind Chao (Better Things), Ben Schnetzer (Y: The Last Man) en Eve Ridley (Casualty)

De voor een Oscar genomineerde regisseur Derek Tsang (Shaonian de ni/Better Days) is een van de regisseurs voor de serie.

Benioff en Weiss fungeren als showrunners en uitvoerend producenten. Woo bedacht de serie samen met Benioff en Weiss en is uitvoerend producent en schrijver.

Uitvoerend producenten zijn Bernadette Caulfield, Rian Johnson, Ram Bergman, Nena Rodrigue, Lin Qi, Zhao Jilong en Brad Pitt, en Dede Gardner's Plan B Entertainment en Jeremy Kleiner's bedrijf samen met Rosamund Pike en Robie Uniacke voor Primitive Streak.

Hieronder kun je de nieuwe trailer voor 3 Body Problem bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Wallfacer
Wallfacer
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
3 Body Problem