Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gecancelde AMC-thrillerserie 61st Street gaat naar The CW

Gecancelde AMC-thrillerserie 61st Street gaat naar The CW

Wie het tweede seizoen van 61st Street wil zien, krijgt binnenkort zijn kans.
AMC cancelde het juridische drama na één seizoen in januari, ook al was het tweede en laatste seizoen al geproduceerd. The CW heeft de serie nu opgepikt en is van plan het eerste seizoen dit najaar uit te zenden en het laatste seizoen volgend jaar.

Met Courtney B. Vance, Aunjanue Ellis, Mark O'Brien, Holt McCallany, Tosin Cole, Andrene Ward-Hammond en Bentley Green in de hoofdrollen, volgt de serie, die zich afspeelt in Chicago, wat er gebeurt nadat een jonge zwarte middelbare scholier met een veelbelovende toekomst verstrikt raakt in een crimineel onderzoek.

13547 61st Street foto

The CW onthulde meer over het redden van de serie in een persbericht:

"The CW Network is een samenwerking aangegaan met AMC Studios om het twee seizoenen durende televisie-evenement 61st Street uit te zenden, zo werd vandaag bekendgemaakt door Brad Schwartz, President of Entertainment, The CW Network.

61st Street wordt geproduceerd door Michael B. Jordan's Outlier Society en heeft tweevoudig Emmy-winnaar Courtney B. Vance (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story, Lovecraft Country) en Emmy-genomineerde Aunjanue Ellis (When They See Us) in de hoofdrol. 61st Street vertelt het dramatische verhaal van een veelbelovende middelbare scholier die verstrikt raakt in het corrupte strafrechtsysteem van Chicago. Het eerste seizoen van 61st Street wordt in het najaar van 2023 uitgezonden op The CW. Het tweede seizoen maakt zijn televisiedebuut in 2024.

61st Street is een aangrijpend, met sterren overladen premium drama, geleid door een krachtige prestatie van Courtney B. Vance en met een ongelooflijk getalenteerde ensemble cast en een creatief briljant team van producenten," merkte Schwartz op. "We zijn er trots op dat The CW nu de thuisbasis is van 61st Street en kunnen niet wachten om deze serie aan een heel nieuw publiek te introduceren."

"Er is veel liefde en hard werk gestoken in het maken van 61st Street," zei acteur Courtney B. Vance. "Ik ben dolblij dat The CW alle zestien afleveringen van 61st Street enthousiast een netwerkhuis heeft gegeven. Ik ben ervan overtuigd dat we bij The CW een universum van kijkers zullen aantrekken die de serie samen met ons zullen vieren. Mijn cast, crew en ik kunnen niet wachten!"

61st Street, van BAFTA-winnaar Peter Moffat, J. David Shanks en Outlier Society, is een meeslepende thriller die door het duistere hart van het beruchte strafrechtsysteem van Chicago raast als politie en aanklagers een dodelijke drugsvangst onderzoeken die de zwijgcode van de politie dreigt te ontrafelen. Vance leidt een ensemblecast met Ellis, Mark O'Brien (City on a Hill), Holt McCallany (Mindhunter), Tosin Cole (Doctor Who), Andrene Ward-Hammond (Your Honor (US)) en Bentley Green (Snowfall).

Van AMC Studios, wordt 61st Street geproduceerd door Moffat (The Night Of, Your Honor (US)), Shanks (The Chi, Seven Seconds), Michael B. Jordan en Outlier Society, Alana Mayo, Jeff Freilich (Dispatches from Elsewhere) en Hilary Salmon (MotherFatherSon, The Night Of, London Spy)."

Een startdatum voor 61st Street seizoen twee wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten