Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

FOX vernieuwt 9-1-1: Lone Star met vijfde seizoen

FOX heeft dramaserie 9-1-1: Lone Star, met Rob Lowe in de hoofdrol, verlengd voor een vijfde seizoen.

9-1-1: Lone Star, een spin-offserie van 9-1-1, is de op één na best bekeken dramaserie van FOX na de originele moederserie. Geproduceerd door 20th Television in samenwerking met Ryan Murphy Television en Brad Falchuk Teley-Vision, geeft 9-1-1: Lone Star een kijkje in het leven van de politie, brandweer en ambulance afdelingen van Company 126 in Austin.

Het wordt de enige 9-1-1 serie dat overblijft op het netwerk volgend seizoen, aangezien vlaggenschip 9-1-1 niet wordt verlengd. Deze verhuist namelijk naar ABC.

9-1-1: Lone Star

In de serie spelen Lowe, Gina Torres, Ronen Rubinstein, Sierra McClain, Jim Parrack, Natacha Karam, Brian Michael Smith, Rafael Silva, Julian Works, Brianna Baker en Kelsey en Skyler Yates de hoofdrollen.

Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear zijn bedenkers, uitvoerend producenten en schrijvers. Bradley Buecker is uitvoerend producent en regisseerde de première van de serie. Alexis Martin Woodall, Rashad Raisani, John J. Gray, Angela Bassett, Lowe, Kelly Souders & Brian Peterson en Bob Goodman zijn ook uitvoerende producenten.

9-1-1: Lone Star, dat volgend seizoen het langstlopende drama van FOX wordt, sluit zich aan bij drie andere dramareeksen van FOX die voor volgend seizoen zijn verlengd: The Cleaning Lady (US), Accused (US) en Alert: Missing Persons Unit.
Video on youtube
Vorige aflevering
In Sickness and in Health
In Sickness and in Health
04x18
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1: Lone Star