Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Catastrofale treinontsporing in promo voor 9-1-1: Lone Star seizoen vijf

Een catastrofale treinontsporing veroorzaakt een "gifwolk van dood" in de promo voor 9-1-1: Lone Star seizoen vijf.

"Centrale, we hebben een probleem." Dat is nog zacht uitgedrukt. We krijgen een eerste blik op seizoen vijf van 9-1-1: Lone Star en het belooft verwoestend te worden voor Austin's 126, geleid door Rob Lowe's Captain Owen Strand.

Fox heeft de eerste promo vrijgegeven voor het vijfde seizoen dat op maandag 23 september van start gaat op het netwerk en de volgende dag op Hulu.

9-1-1: Lone Star

Er wordt nog steeds druk gespeculeerd dat het vijfde seizoen van twaalf afleveringen het laatste zal zijn, maar de promo geeft daar geen enkele indicatie van. Die speculatie kwam in een stroomversnelling toen we hoorden dat Sierra McClain, een van de vaste castleden, de serie stilletjes verliet na een drama rond de heronderhandeling van de cast.

In het komende vijfde seizoen komen de kapiteins Strand (Lowe) en Vega (Gina Torres) samen met het 126-team in actie wanneer een catastrofale treinontsporing meerdere levens in gevaar brengt, waaronder dat van henzelf. Judd (Jim Parrack) neemt ontslag bij de 126 om voor zijn gehandicapte zoon Wyatt (Jackson Pace) te zorgen. Owen moet een nieuwe luitenant vinden om Judd te vervangen en staat voor een moeilijke beslissing wanneer zowel Marjan (Natacha Karam) als Paul solliciteren naar de promotie. Tommy is klaar om de volgende stap in haar relatie te zetten, maar ze ontdekt dat de weg naar geluk vol obstakels zit.

Op zijn 30e verjaardag krijgt T.K. een verrassingsbezoek van iemand uit zijn verleden die het leven van hem en Carlos voorgoed zou kunnen veranderen. Het huwelijk van T.K. en Carlos, nu officieel man en man, wordt op de proef gesteld wanneer Carlos geobsedeerd raakt door het oplossen van de moord op zijn vader.

9-1-1: Lone Star volgt de leden van het 126 brandweerkorps van Austin onder leiding van kapitein Owen Strand (Lowe) die, samen met zijn volwassen zoon T.K. (Ronen Rubinstein), naar Texas verhuisde om te helpen bij de wederopbouw van de brandweerkazerne die zelf een tragedie had meegemaakt.

Zijn team van diverse en gekwalificeerde eerstehulpverleners bestaat onder andere uit de weduwe Paramedic Captain Tommy Vega (Torres); Judd Ryder (Parrack), die de enige overlevende was van Austin's originele 126 house nadat een reddingsoproep eindigde in een tragedie; Marjan Marwani (Karam), een adrenaline junkie en badass brandweervrouw die ook een toegewijde moslim is; Paul Strickland (Brian Michael Smith), een mannelijke transgender brandweerman die dapper besloot om tijdens zijn werk in Chicago een transitie door te voeren en een observatietalent heeft dat Sherlock Holmes waardig is; en beginnende brandweerman Mateo Chavez (Julian Works).

T.K. vestigde zich in zijn nieuwe thuis en trok de aandacht van politieagent Carlos Reyes (Rafael Silva). De twee begonnen een romantische relatie en trouwden uiteindelijk in de finale van seizoen vier. T.K. hing zijn brandweerhelm op om fulltime paramedicus te worden onder leiding van Tommy en werkt nauw samen met collega Nancy Gillian (Brianna Baker).

9-1-1: Lone Star wordt geproduceerd door 20th Television in samenwerking met Ryan Murphy Television en Brad Falchuk Teley-Vision. Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear zijn de bedenkers, uitvoerend producenten en schrijvers van de serie.

Bradley Buecker is uitvoerend producent en regisseerde de première-aflevering van de serie. Alexis Martin Woodall, Rashad Raisani, John J. Gray, Angela Bassett, Rob Lowe, Carly Soteras en Wolfe Coleman zijn de uitvoerende producenten.

Bekijk hieronder de promo.
Video on youtube
Vorige aflevering
In Sickness and in Health
In Sickness and in Health
04x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1: Lone Star