Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jackson Pace wordt vast gezicht in het vijfde seizoen van 9-1-1: Lone Star

We zullen Wyatt vaker zien in het komende seizoen van 9-1-1: Lone Star.

Jackson Pace, die al sinds seizoen drie te zien is als Wyatt Harris, is gepromoveerd tot een vaste kracht voor seizoen vijf. Pace was te zien in negen afleveringen van de serie tot en met het meest recente seizoen vier en zal te zien zijn in alle afleveringen van seizoen vijf, dat maandag 23 september van start gaat op Fox.

De promotie van Pace volgt op het vertrek van Sierra McClain, die volgens bronnen de serie stilletjes had verlaten na een drama rond de heronderhandelingen over de cast en te midden van de speculaties dat seizoen vijf het laatste hoofdstuk van de serie zal zijn.



Wyatt (Pace, foto) werd geïntroduceerd in seizoen drie toen hij aankwam bij brandweerkazerne 126 in Austin om brandweerman Judd Ryder (Jim Parrack) te ontmoeten om hem te vertellen dat hij zijn zoon was (als resultaat van een relatie jaren eerder) en hoewel hij totaal anders was, kreeg hij uiteindelijk een band met zijn nieuwbakken vader en zijn gezin (vrouw Grace en hun dochter Charlie). Na zijn middelbare school verraste Wyatt Judd door aan te kondigen dat hij gestopt was met studeren om brandweerman te worden en dat hij en zijn vriendin een baby verwachten.

Maar toen Wyatt op zijn fiets werd aangereden door een vrachtwagen, sloeg de tragedie toe. Hoewel Wyatt het ongeluk overleefde, raakte hij door zijn ernstige verwondingen gedeeltelijk verlamd en zou hij waarschijnlijk nooit meer kunnen lopen. Dit zette Judd ertoe aan om zijn baan bij brandweerkazerne 126 op te zeggen en Wyatt bij zijn familie te laten wonen om hem thuiszorg te bieden. Aan het begin van het nieuwe seizoen moet Wyatt een nieuwe weg in de wereld vinden na het ongeluk, waardoor hij verbonden zal raken met de 126.

9-1-1: Lone Star volgt de leden van het 126 brandweerkorps van Austin onder leiding van kapitein Owen Strand (Rob Lowe) die, samen met zijn volwassen zoon T.K. (Ronen Rubinstein), naar Texas verhuisde om te helpen bij de wederopbouw van de brandweerkazerne die zelf een tragedie had meegemaakt.

Zijn team van diverse en gekwalificeerde eerstehulpverleners bestaat uit de weduwe Paramedic Captain Tommy Vega (Gina Torres), Judd Ryder (Jim Parrack), die de enige overlevende was van Austin's originele 126 ploeg nadat een reddingsoproep in een tragedie eindigde; Marjan Marwani (Natacha Karam), een adrenaline junkie en stoere brandweervrouw die ook een toegewijde moslim is; Paul Strickland (Brian Michael Smith), een mannelijke transgender brandweerman die dapper besloot om tijdens zijn werk in Chicago een transitie door te voeren en een observatietalent heeft dat Sherlock Holmes waardig is; en beginnende brandweerman Mateo Chavez (Julian Works).

T.K. vestigde zich in zijn nieuwe thuis en trok de aandacht van politieagent Carlos Reyes (Rafael Silva). De twee begonnen een romantische relatie en trouwden uiteindelijk in de finale van seizoen vier. T.K. hing zijn brandweerhelm op om fulltime paramedicus te worden onder leiding van Tommy en werkt nauw samen met collega Nancy Gillian (Brianna Baker).

9-1-1: Lone Star wordt geproduceerd door 20th Television in samenwerking met Ryan Murphy Television en Brad Falchuk Teley-Vision. Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear zijn de bedenkers, uitvoerend producenten en schrijvers van de serie. Bradley Buecker is uitvoerend producent en regisseerde meerdere afleveringen van de serie. Rashad Raisani, John J. Gray, Angela Bassett, Rob Lowe, Carly Soteras en Wolfe Coleman zijn de uitvoerende producenten.

Pace speelde de vaste rol van Chris Brody in Homeland en speelde onder andere in The Right Stuff en The Walking Dead.
Vorige aflevering
In Sickness and in Health
In Sickness and in Health
04x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1: Lone Star