Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste teaser voor nieuw seizoen 9-1-1 toont ramp met Titanic-achtig cruiseschip

De eerste teaser voor het nieuwe seizoen van 9-1-1 is vrijgegeven nu de serie van Fox naar ABC verhuist.

De korte clip voor het zevende seizoen, dat op donderdag 14 maart begint, bewijst nog maar eens dat niets helemaal veilig is.

9-1-1

Athena (Angela Bassett) en Bobby (Peter Krause) waren behoorlijk opgewonden om te vertrekken op hun uitgestelde huwelijksreis cruise in de finale van 9-1-1's seizoen zes - maar nu lijkt het midden van de oceaan de laatste plaats te zijn waar je zou willen zijn.

"Ik ben op een cruiseschip, er was een explosie", vertelt een passagier aan een 9-1-1 operator in het eerste kijkje in het komende seizoen van het drama van de eerstehulpverlener, dat op donderdag 14 maart van Fox naar ABC verhuist. In de trant van The Poseidon Adventure en Titanic zien we hoe het schip water begint te maken.

Het is nog niet duidelijk of dit hetzelfde cruiseschip is waarmee Athena en Bobby vertrokken, maar het voorspelt niet veel goeds dat de serie er een punt van maakte om kijkers te vertellen dat het koppel niemand op de hoogte bracht van hun last-minute reis. (Klassieke 9-1-1 fout!)

Deze ramp op een cruiseschip zat er al een hele tijd aan te komen, want showrunner Kristen Reidel plaagde al aan het eind van seizoen vijf met het gevaar van een huwelijksreis.

"Ik bedoel, etentjes gaan niet goed in 9-1-1. Voorstellen gaan niet goed in 9-1-1. Dus ik verwacht dat ja, op een bepaald moment in het volgende seizoen, je zeker een deel van die vakantie zult zien en het zal erg 9-1-1 zijn," vertelde ze in mei 2022.

En Reidel was niet de enige die een cruise-ongeluk voorspelde.

"Bobby heeft zoiets van 'Hé, misschien is het eindelijk tijd voor ons om op huwelijksreis te gaan'. En hij kiest ervoor om Athena te verrassen met een idee voor een vakantie - en wat kan er misgaan als ze op een cruiseschip stappen?" vertelde Krause een paar weken voor de finale van seizoen vijf.

Ze hebben er misschien een seizoen langer over gedaan dan we hadden verwacht, maar het lijkt erop dat de hoge zeeën eindelijk klaar zijn voor veel drama.

Hieronder kun je de teaser voor seizoen zeven van 9-1-1 bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
All Fall Down
All Fall Down
07x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1