Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

9-1-1 door ABC vernieuwd met een achtste seizoen

Behalve Grey's Anatomy, waar we eerder vandaag over berichtten, is ook 9-1-1 door ABC vernieuwd met een nieuw seizoen.

De start van 9-1-1 seizoen zeven in maart leverde een cumulatief kijkersaantal op van 11,76 miljoen kijkers in de eerste zeven dagen en was de best bekeken multiplatformuitzending van de serie in bijna twee jaar tijd bij volwassenen van 18-49 jaar. Het was een eerbetoon aan de rampthriller The Poseidon Adventure.

Het drama is dit seizoen de best bekeken serie van ABC op alle platforms.

9-1-1

9-1-1 is gemaakt door Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear en wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios, in samenwerking met Ryan Murphy Television en Brad Falchuk Teley-Vision.

9-1-1 verhuisde naar ABC na zes seizoenen op Fox, waar het constant een van de best bekeken programma's was. Het past nu goed in ABC's donderdag line-up met Grey's Anatomy en Station 19, die het allebei goed doen voor de Disney-zender. De nieuwe aflevering van deze week markeert de 100e aflevering van de serie.

Murphy heeft nu twee series op ABC nadat hij Dr. Odyssey met Joshua Jackson verkocht. Zoals de titel al doet vermoeden, is Dr. Odyssey een medische serie die zich afspeelt op een cruiseschip.
Vorige aflevering
All Fall Down
All Fall Down
07x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1