Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
9-1-1 al vroeg vernieuwd met een tweede seizoen

9-1-1 al vroeg vernieuwd met een tweede seizoen

FOX laat er geen gras overgroeien, de kritisch toegejuichte serie 9-1-1 is al na drie afleveringen vernieuwd met een tweede seizoen.

FOX heeft aangekondigd dat de nieuwe dramaserie van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear een tweede seizoen gaat krijgen. Op 3 januari 2018 ging de serie in première en trok gemiddeld 15 miljoen kijkers inclusief zeven dagen terugkijken via diverse media. Daarmee was het meteen de hoogst genoteerde serie première op een woensdag bij netwerken en kabelaars.


Aflevering twee, een week later, trok gemiddeld 11,6 miljoen mensen inclusief drie dagen uitgesteld kijken via diverse platforms. Niet vreemd dus dat na slechts drie afleveringen de serie is vernieuwd met een tweede seizoen.

Gary Newman en Dana Walden Voorzitter en CEO bij FOX Television Group vertelde: “Met een gedurfd concept, award-winnende cast en een foutloze uitvoering hebben Ryan, Brad en Tim het weer geflikt. Ze hebben de culturele tijdsgeest aangeboord en de procedurele een nieuwe vorm gegeven zoals alleen zij dat kunnen. Ze hebben een dreamteam van acteurs tot leven gewekt onder leiding van Angela (Basset), Peter (Krausse) en Connie (Britton). Dit is verhaalvertelling op zijn best en we zijn zo blij dat dat ook zo overgekomen is bij het publiek. We willen iedereen bedanken die betrokken is bij deze productie voor hun geweldige werk en we kijken uit naar nog een spannend seizoen van 9-1-1.”

Blij met de vroege vernieuwing van 9-1-1?


Embed from Getty Images
(VlnR) Connie Britton, Peter Krausse en Angela Basset
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

sarlottje
18 januari 2018, 20:09
Super serie. Ben blij dat er een seizoen 2 aankomt.
1
Elles31
18 januari 2018, 21:52
Hij staat op mijn lijstje maar kan hem nergens vinden om het te downloaden. Wil het graag kijken
0
JessicaD
20 januari 2018, 13:18
Net aflevering 1 gezien, maar doordat het na twee afleveringen al vernieuwd was met een tweede seizoen had ik eigenlijk een sterkere serie verwacht.
0
Log in om een reactie achter te laten