Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FOX toont preview tweede seizoen 9-1-1

FOX toont preview tweede seizoen 9-1-1

FOX heeft een preview gelanceerd met beelden van het tweede seizoen van 9-1-1.
De dramaserie van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minears ging van start in januari 2018 en blijkt een groot succes. Op 23 september start het tweede seizoen. Op 18 juli heeft MijnSerie hier al meer over gemeld.

In 9-1-1 krijgen we op een vlotte manier een indruk van de levens en carrières van de eerste hulpverleners ter plaatse: politieagenten, ambulancepersoneel en brandweerlieden. Mensen die hun eigen levens op het spel zetten om anderen te helpen.

In de preview zien we Jennifer Love Hewitt, die Maddie in het tweede seizoen speelt in de noodpost, terwijl een aardbeving van met een kracht van 8,2 in Los Angeles plaatsvindt. Hewitt vult de plek op van Connie Britton, die 9-1-1-operator Abby Clark speelde in het eerste seizoen.
 
De hulpverleners moeten proberen om degenen die het meest kwetsbaar zijn te redden en tegelijkertijd de problemen in hun eigen leven oplossen. Naast Jennifer Love Hewitt spelen acteurs Ryan Guzman, Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi en Rockmond Dunbar ook in de serie.

9-1-1 is momenteel het best scorende programma van FOX, met gemiddeld meer dan 15 miljoen kijkers per aflevering.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten