Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
A Gentleman in Moscow binnenkort te zien op Streamz

A Gentleman in Moscow binnenkort te zien op Streamz

De Emmy Award-winnende acteur Ewan McGregor schittert in de dramaserie A Gentleman in Moscow van Paramount+ with Showtime.
De serie is een bewerking van de gelijknamige internationale besteller van de Amerikaanse schrijver Amor Towles. Het verhaal volgt het fictieve leven van graaf Rostov die het Sovjetregime trotseert om liefde, broederschap en vergeving te vinden.

A Gentleman in Moscow

In A Gentleman in Moscow volgen we graaf Alexander Rostov (McGregor) die, in de nasleep van de Russische Revolutie, ontdekt dat zijn aristocratische opvoeding hem aan de verkeerde kant van de geschiedenis heeft geplaatst. Hij wordt door een Sovjettribunaal verbannen naar een zolderkamer in het luxueuze Hotel Metropol en met de dood bedreigd als hij ooit nog een voet buiten de muren van het hotel zet.

Terwijl enkele van de meest tumultueuze decennia in de Russische geschiedenis zich ontvouwen buiten het hotel, ontdekt Rostov een grotere emotionele wereld in zichzelf. Hij bouwt een nieuw leven op tussen de muren van het hotel en leert de ware waarde van vriendschap, familie en liefde kennen.

Andere rollen zijn weggelegd voor Mary Elizabeth Winstead als Anna Urbanova, Beau Gadsdon als Sofia, Johnny Harris als Osip Glebnikov, Leah Harvey als Marina Samarova, Paul Ready als Prince Nikolai Petrov, Anastasia Hille als Olga, Björn Hlynur Haraldsson als Emily Zhukovsky, John Heffernan als 'The Bishop' Leplevsky, Fehinti Balogun als Mikhail 'Mishka' Mindichen en Alexa Goodall als Nina Kulikova.

Alle acht afleveringen zijn vanaf zaterdag 30 maart wekelijks en exclusief te zien op Streamz, één dag na Amerikaanse uitzending.

A Gentleman in Moscow is geproduceerd door Lionsgate Television in samenwerking met Paramount. Ben Vanstone is uitvoerend producent en showrunner voor de serie. Ook Tom Harper zal de productie op zich nemen naast Ewan McGregor, Sharon Hughff, Pancho Mansfield, Xavier Marchand en de schrijver van de roman, New York Times bestsellerauteur Amor Towles.

De regie van een aantal afleveringen is in handen van de BAFTA Award-winnende regisseur en Emmy genomineerde Sam Miller. Andere afleveringen werden geregisseerd door Sarah O'Gorman.

Hieronder kun je de trailer voor A Gentleman in Moscow bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten