Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor A Gentleman in Moscow op SkyShowtime

We wisten al wanneer A Gentleman in Moscow op Paramount+ en Streamz te zien zou zijn en nu is er ook een datum voor SkyShowtime.

Vandaag onthult SkyShowtime de officiële trailer voor de nieuwe achtdelige serie A Gentleman in Moscow. De gelimiteerde serie met Emmy Award-winnaar Ewan McGregor in de hoofdrol is gebaseerd op de bestseller van Amor Towles.

A Gentleman in Moscow

Het verhaal volgt graaf Alexander Rostov (McGregor) die in de nasleep van de Russische Revolutie ontdekt dat zijn goudgerande verleden hem aan de verkeerde kant van de geschiedenis plaatst. Onmiddellijke executie wordt hem bespaard, maar hij wordt door een Sovjettribunaal verbannen naar een zolderkamer in het weelderige Hotel Metropol met het risico tot executie als hij ooit nog een voet buiten zet.

Terwijl de jaren verstrijken en enkele van de meest tumultueuze decennia in de Russische geschiedenis zich buiten de deuren van het hotel afspelen, leiden de beperkingen van Rostov hem naar een veel grotere wereld vol emotionele ontdekkingen. Hij probeert een nieuw leven op te bouwen binnen de muren van het hotel en ontdekt de echte waarde van vriendschap, familie en liefde.

De serie gaat op donderdag 18 april exclusief in première op SkyShowtime, met de eerste drie afleveringen beschikbaar vanaf de lancering.

Naast McGregor is Mary Elizabeth Winstead te zien als de glamoureuze filmactrice Anna Urbanova, die haar roem geheel aan zichzelf te danken heeft, Alexa Goodall als Nina, een verrassend jonge vriendin van de graaf, Johnny Harris als geheime agent Osip die in tweestrijd staat en Fehinti Balogun als Mishka, de graaf zijn beste vriend van de universiteit.

Verder bestaat de cast uit Leah Harvey, Paul Ready, John Heffernan, Lyès Salem, Björn Hlynur Haraldsson, Dee Ahluwalia, Anastasia Hille, Daniel Cerqueira, Leah Balmforth, Billie Gadsdon en Beau Gadsdon.

A Gentleman in Moscow is geproduceerd door Lionsgate Television in samenwerking met Paramount. Ben Vanstone treedt op als uitvoerend producent en showrunner van de serie.

Het is de eerste productie via de first-look deal van Lionsgate met Tom Harpers bedrijf Popcorn Storm Pictures. Harper treedt ook op als uitvoerend producent naast Ewan McGregor, Sharon Hughff, Pancho Mansfield, Xavier Marchand van Moonriver TV en Amor Towles, schrijver van de originele roman op de New York Times-bestsellerlijst.

BAFTA Award-winnende regisseur en Emmy-genomineerde Sam Miller regisseert een aantal afleveringen en is tevens uitvoerend producent. Sarah O’Gorman treedt ook op als regisseur.

De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Distribution.
Video on youtube
Vorige aflevering
Adieu
Adieu
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
A Gentleman in Moscow