Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix aan boord van aankomende BBC Three-serie A Good Girl's Guide to Murder

Netflix is aan boord gestapt van BBC Three's aankomende YA-verfilming van A Good Girl's Guide to Murder met Wednesday's Emma Myers.

De streamer heeft de rechten verworven in de VS en de meeste gebieden met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Australië en Nieuw-Zeeland. De serie is in postproductie en zal later dit jaar worden uitgezonden.

15272 A Good Girl's Guide to Murder

A Good Girl's Guide to Murder, een adaptatie van Red Rose-scribent Poppy Cogan en geregisseerd door Dolly Wells en Tom Vaughan, volgt Pip Fitz-Amobi (Myers) die de dood van een schoolmeisje vijf jaar geleden onderzoekt. Andie Bell zou zijn vermoord door haar vriendje Sal Singh, maar de slimme Pip is daar niet zo zeker van en ze is vastbesloten om dat te bewijzen.

Zain Iqbal, Anna Maxwell Martin, Gary Beadle, Mathew Baynton, India Lillie Davies, Rahul Pattni, Henry Ashton, Mitu Panicucci, Orla Hill, Ephraim O.P. Sampson, Carla Woodcock, Yasmin Al-Khudhairi, Jessica Webber, Jackson Bews, Matthew Khan, Georgia Aaron, Oliver Wickham, Adam Astill, Annabel Mullion, Jude Morgan-Collie, Raiko Gohara, Asha Banks en Yali Topol Margalith spelen ook mee.

De originele roman van Holly Jackson was een bestseller en heeft twee vervolgen voortgebracht, en Jackson is een uitvoerend producent voor de tv-versie.

Een aantal Amerikaanse netwerken en streamers waren geïnteresseerd in A Good Girl's Guide to Murder, waaronder The CW, en het heeft een aantal maanden geduurd voordat de onderhandelingen werden afgerond.

De wereldwijde populariteit van Wednesday, waarin Myers Enid Sinclair speelt, was een zegen voor verkoper BBC Studios. Het Duitse ZDFneo coproduceert met Netflix en de serie wordt geproduceerd door The Gentlemen coproducent Moonage Pictures.

"Zodra we de naam noemden, vertelde Holly ons dat dit degene was die ze diep van binnen in gedachten had," vertelde Moonage medeoprichter Matthew Read onlangs over de casting van Myers.

A Good Girl's Guide to Murder wordt uitvoerend geproduceerd door Read, Matthew Bouch en Frith Tiplady voor Moonage, met Lucy Richer en Danielle Scott-Haughton voor de BBC, Jonas Melcher voor ZDFneo en Wells, Jackson en Cogan. Florence Walker produceert. Zia Ahmed, Ajoke Ibironke en Ruby Thomas zijn schrijvers en Cogan is hoofdschrijver.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
A Good Girl's Guide to Murder