Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vernieuwing voor tweede en laatste seizoen A League Of Their Own officieel bevestigd

Vernieuwing voor tweede en laatste seizoen A League Of Their Own officieel bevestigd

Prime Video heeft bevestigd dat A League Of Their Own is vernieuwd met een tweede en laatste seizoen van vier afleveringen.
De serie is gemaakt door Will Graham en Abbi Jacobson en is een bewerking van Penny Marshalls gelijknamige film uit 1992. De serie volgt de vorming van een professioneel honkbalteam voor vrouwen uit de Tweede Wereldoorlog en verweeft de ervaringen van diverse en homoseksuele vrouwen in het middelpunt van de belangstelling.

Jacobson speelt samen met Chanté Adams, D'Arcy Carden, Gbemisola Ikumelo, Roberta Collindrez, Kelly McCormack, Priscilla Delgado, Molly Ephraim, Kate Berlant, Melanie Field, Nick Offerman, Rosie O'Donnell, Patrick J. Adams, Patrice Covington, Sadiah Ekulona, Lea Robinson, Andia Winslow, Rae Gray en Lil Frex.

A League Of Their Own

Het eerste seizoen van A League Of Their Own won Outstanding New TV Series van de GLAAD Media Awards, en nominaties voor Outstanding Costume Design van de NAACP Image Awards en Best Supporting Performance in a New Scripted Series voor Gbemisola Ikumelo van de Independent Spirit Awards.

"We zijn erg trots op het werk dat Abbi, Will, de cast en de crew hebben gedaan om A League Of Their Own in een nieuw jasje te steken, wat een ongelooflijk trouwe schare fans heeft opgeleverd en talrijke, welverdiende erkenningen en onderscheidingen," aldus Vernon Sanders, hoofd televisie, Amazon en MGM Studios. "Na gehoord te hebben wat Abbi, Will en het schrijfteam gepland hebben voor het nieuwe verhaal binnen deze prachtige serie, zijn we enthousiast voor onze fans om te zien wat er daarna komt."

"Het maken van deze serie en het zien van de impact die het heeft gehad in de wereld is een ongelooflijke vreugde geweest", aldus Will Graham en Abbi Jacobson. "Hoewel we natuurlijk hoopten op elf seizoenen, zijn we dankbaar dat we het verhaal van deze personages en deze wereld kunnen blijven vertellen."

A League Of Their Own

Maybelle Blair, een 95-jarige originele All-American Girls Professional Baseball League speelster, zal terugkeren als consultant voor seizoen twee van de serie. Ze blijft campagne voeren voor donaties voor The International Women's Baseball Center.

A League Of Their Own is van Amazon Studios en Sony Pictures Television in samenwerking met Field Trip Productions. De serie is bedacht en geproduceerd door Will Graham en Abbi Jacobson. Field Trip's Hailey Wierengo en Desta Tedros Reff dienen ook als uitvoerende producenten. Jamie Babbit is ook uitvoerend producent. Gebaseerd op het filmscenario van Lowell Ganz & Babaloo Mandel. Gebaseerd op een verhaal van Kim Wilson & Kelly Candaele.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten