Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video cancelt honkbaldrama A League Of Their Own seizoen twee

Prime Video cancelt honkbaldrama A League Of Their Own seizoen twee

A League Of Their Own keert toch niet terug voor het tweede en laatste seizoen. Volgens Deadline zijn de plannen voor seizoen twee gecanceld vanwege vertragingen in de productie en de huidige stakingen van acteurs en schrijvers.
De serie A League Of Their Own, met in de hoofdrollen Abbi Jacobson, Chanté Adams, D'Arcy Carden, Gbemisola Ikumelo, Roberta Colindrez, Nick Offerman, Saidah Arrika Ekulona, Kate Berlant, Kendall Johnson, Kelly McCormack, Alex Désert, Priscilla Delgado, Aaron Jennings, Molly Ephraim, Melanie Field en Dale Dickey, is een herbewerking van de gelijknamige film van Penny Marshall.

Het verhaal draait om de oprichting in 1943 van de Rockford Peaches, een damesteam in de nieuw opgerichte All-American Girls Professional Baseball League.

A League Of Their Own

Na enige vertraging bestelde Prime Video in april een beperkt tweede seizoen van vier afleveringen, maar dit liep vast omdat de schrijvers en acteurs een loonsverhoging wilden van de Alliance of Motion Picture and Television Producers. Het schrijven van de vier afleveringen was voltooid voordat de Writers Guild of America op 2 mei staakte.

Jacobson reageerde op het nieuws via sociale media en gaf de AMPTP de schuld van het cancelen van de serie:

"Wat een geluk dat ik deze verhalen mag vertellen en dit personage mag spelen waar ik zo van hou. Wat een zeldzaamheid in het leven. En daarom ben ik vandaag verdrietig.

Het cancelen van de serie wijten aan de staking is onzin en laf. Maar daar gaat deze post niet over. Over alle manieren waarop deze serie door het vuur is gegaan. Niet vandaag.

Dit bericht gaat over de speciale serie die ik heb mogen maken met zoveel ongelooflijk getalenteerde artiesten en acteurs en schrijvers en crew. Een serie waar ik zo trots op ben. Tot de nok toe gevuld met verhalen die het vertellen waard zijn. Vol met zoveel hart en ziel en waarde.

Bedankt voor het kijken.

Op de vijf."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
20 augustus 2023, 19:47
"Het cancelen van de serie wijten aan de staking is onzin en laf." Maar dus wel precies de reden. Dat mag echter vast niet gezegd worden. Wat een domme verklaring van deze dame. Hou dan gewoon je mond.
1
Log in om een reactie achter te laten