Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Premièredatum voor FX-serie A Murder At the End of the World

Je volgende zomerse mysterie-obsessie begint in augustus. A Murder at the End of the World van FX gaat in die maand in première op Hulu, met de eerste twee afleveringen.

Van de rest van de gelimiteerde serie wordt elke week één aflevering per keer uitgebracht. Er is ook een nieuwe teaser van personages beschikbaar, die je onder dit nieuwsbericht kunt bekijken, met een blik op de hoofdrolspelers.

In de mysterieserie staat een nieuw soort detective aan het roer: een Gen Z amateur-speurneus en technisch onderlegde hacker, Darby Hart (Emma Corrin, The Crown). Zij en acht andere gasten zijn uitgenodigd door een teruggetrokken miljardair (Clive Owen, The Knick) om deel te nemen aan een retraite op een afgelegen en oogverblindende locatie - een afgelegen compound. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden gebruiken om te bewijzen dat het moord was tegen een stroom van concurrerende belangen en voordat de moordenaar nog een leven neemt.

De mysterie-serie is vanaf dinsdag 29 augustus te zien.

13680 Retreat foto 1

A Murder at the End of the World, voorheen bekend als Retreat, is gemaakt en geregisseerd door Brit Marling en Zal Batmanglij. Marling (The OA) speelt samen met Corrin, Owen, Harris Dickinson (Trust (2018)), Alice Braga (Queen of the South), Joan Chen (Marco Polo), Raúl Esparza (Law & Order: Special Victims Unit), Jermaine Fowler (Crashing (2017)), Ryan J. Haddad (The Politician (2019)), Pegah Ferydoni (SOKO Hamburg), Javed Khan (Gangs of London), Louis Cancelmi (Billions), Edoardo Ballerini (Quarry), Britian Seibert (The Knick), Christopher Gurr (The Blacklist), Kellan Tetlow (This Is Us), Daniel Olson (Our Flag Means Death) en Neal Huff (The Sinner).

Marling en Batmanglij produceerden ook samen met Andrea Sperling (Transparent), Melanie Marnich en Nicki Paluga. De gelimiteerde serie van zeven afleveringen wordt geproduceerd door FX Productions en is gefilmd in IJsland, New Jersey en Utah.

De serie zal ook in première gaan op dinsdag 29 augustus op Disney+ in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Gibraltar, de Balkan, Singapore en de Filippijnen, en zal ook beschikbaar zijn op Star+ in Latijns-Amerika en Disney+ in alle andere gebieden op een latere datum.

Bekijk hieronder de teaser voor A Murder At the End of the World.
Video on youtube
Vorige aflevering
Retreat
Retreat
01x07
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_toetje1977
30 jun 2023 00:22 - 29 jun 2023 22:23
Klinkt als een Knives out in serievorm, of een Murder mystery, See how they run, Murder on the orient expres of Death on the Nile. Een klassieke whodunnit dus, bekend concept, maar wel leuk als het goed uitgevoerd wordt.
Reageer
A Murder at the End of the World