Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

FX deelt officiële trailer voor A Murder at the End of the World

FX heeft de officiële trailer vrijgegeven voor A Murder at the End of the World, de aankomende mysterieserie.

"Ik vraag me soms af, was het beter geweest om niet te gaan?" zegt Corrin in de openingsmomenten van de trailer op een beklemmende cover van Depeche Mode's hit Strangelove. "Ik zie het als een munt opgooien, als je leven de ene kant op kan gaan of de andere. Als je aan het einde van de wereld vastzit, is er geen weg meer terug."

Emma Corrin (The Crown), Clive Owen (The Knick), Harris Dickinson (The Dark Crystal: Age of Resistance) en Brit Marling (The OA) spelen de hoofdrollen in A Murder at the End of the World, die eerder vanwege de stakingen van augustus naar november werd uitgesteld.

A Murder at the End of the World

In de zeven afleveringen tellende serie van Marlin en Zal Batmanglij speelt Corrin de rol van Darby Hart, een Gen Z amateur-speurneus en technisch onderlegde hacker, die samen met acht andere gasten door een teruggetrokken miljardair (Owen) wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een retraite op een afgelegen en duizelingwekkende locatie. Wanneer een van de andere gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden gebruiken om te bewijzen dat het moord was tegen een stroom van concurrerende belangen en voordat de moordenaar nog een leven neemt.

Alice Braga (Queen of the South), Joan Chen (Marco Polo), Raúl Esparza (Law & Order: Special Victims Unit), Jermaine Fowler (Crashing (2017)), Ryan J. Haddad (The Politician (2019)), Pegah Ferydoni (SOKO Hamburg), Javed Khan (Gangs of London), Louis Cancelmi (Billions), Edoardo Ballerini (Quarry), Britian Seibert, Christopher Gurr (The Blacklist), Kellan Tetlow (This Is Us), Daniel Olson en Neal Huff (Mare of Easttown) spelen ook mee.

Marling en Batmanglij zijn ook uitvoerend producent, samen met Andrea Sperling (Transparent), Melanie Marnich en Nicki Paluga. A Murder at the End of the World is ook geschreven door Marnich en Rebecca Roanhorse en geproduceerd door FX Productions.

A Murder at the End of the World gaat in première op dinsdag 14 november.

Hieronder kun je de officiële trailer van A Murder at the End of the World bekijken.
Vorige aflevering
Retreat
Retreat
01x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
11 sep 2023 15:43 -
Ik ben meer geïnteresseerd in Emma Corrin, die een geweldige prinses Diana in The Crown vertolkte en waarvoor ze een Golden Globe en een Critics' Choice Award won, dan in de serie zelf. De opzet van het verhaal zelf komt namelijk wel heel erg bekend voor en is niks nieuws.
Reageer
A Murder at the End of the World