Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Spaanse misdaadserie A Town called Malice onverwachts gecanceld door Sky

De zon gaat onder voor Sky's Spaanse misdaaddrama A Town called Malice na slechts één seizoen.

Sky heeft deze week producenten Vertigo Films en Rogue State op de hoogte gebracht van haar beslissing om de serie te annuleren, wat voor sommigen als een verrassing komt aangezien de voorbereidingen voor een tweede seizoen in volle gang waren.

A Town called Malice, geschreven door Bulletproof mede-bedenker Nick Love, speelde zich af in de misdaadgolf aan de Costa del Sol in de jaren tachtig. Jason Flemyng (Pennyworth: The Origin of Batman's Butler) speelde de hoofdrol als Albert Lord, het hoofd van een familie kruimeldieven uit Zuid-Londen die naar Spanje vertrekken om te profiteren van een onverwachte meevaller.

Sky ondersteunde A Town called Malice met haar volledige marketing en de serie was een belangrijk onderdeel van haar 2023 Originals programmering, maar de serie heeft niet gepresteerd zoals gehoopt.

A Town called Malice

De kijkcijfers van het drama waren lager dan verwacht en insiders bij Sky geven de schuld aan de concurrerende omgeving voor gescripte content.

Deadline begrijpt dat er hoge verwachtingen waren dat A Town called Malice zou terugkeren nog voor het eerste seizoen was afgelopen, met plannen om seizoen twee dit voorjaar te verfilmen.

Sky zei: "A Town called Malice is een losbandig, neon-doorweekte liefdesbrief aan de jaren tachtig en we zijn enorm trots op de serie. Hoewel we niet zullen terugkeren naar de Costa del Crime, willen we Nick Love, de cast en het team van Vertigo Films bedanken voor hun harde werk en creatieve visie."

Tot de fans van A Town called Malice behoorde Jeremy Clarkson, die tweette dat het "f*****g briljant" was en de beste TV serie die hij in jaren had gezien. Tegenstanders uit de industrie omschreven het echter als "geen stijl".
Video on youtube
Vorige aflevering
Living on a Prayer
Living on a Prayer
01x08
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
A Town called Malice