Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Golden Globe-winnaar Abbott Elementary vernieuwd met derde seizoen

Abbott Elementary krijgt een vervolg. De succesvolle ABC-comedyserie is verlengd voor een derde seizoen.

Het nieuws kwam tijdens het ABC's Television Critics Association panel, slechts een dag nadat het eerste seizoen maar liefst drie Golden Globe-overwinningen scoorde tijdens de ceremonie van dinsdagavond, inclusief onderscheidingen voor acteurs Quinta Brunson en Tyler James Williams.

De Emmy-winnende serie is momenteel bezig aan haar tweede seizoen, dat op 4 januari terugkeerde. De kijkcijfers van seizoen twee zijn met 13% gestegen, met een gemiddelde van 9,1 miljoen kijkers per aflevering.

De serie volgt een groep toegewijde, gepassioneerde leraren - en een lichtelijk toondove directeur - die worden samengebracht in een openbare school in Philadelphia waar ze, ondanks de tegenslagen, vastbesloten zijn om hun leerlingen te helpen slagen in het leven. Hoewel deze ongelooflijke ambtenaren in de minderheid zijn en te weinig geld krijgen, houden ze van wat ze doen - zelfs als ze niet houden van de minder dan uitstekende houding van het schooldistrict ten opzichte van het opleiden van kinderen.

Abbott Elementary is een co-productie met Warner Bros Television Group en 20th Television.

Abbott Elementary

"Deze vernieuwing is een verdiende pluim voor Quinta Brunson, Justin Halpern, Patrick Schumacker en Randall Einhorn en de rest van de cast en crew van Abbott Elementary. Elke week viert deze getalenteerde groep artiesten echte onbezongen helden - leraren van openbare scholen. En als extra kers op de vernieuwingstaart werd onze favoriete groep leraren vanmorgen geëerd met twee nominaties voor de Screen Actors Guild Award en gisteravond met drie Golden Globe Awards. Abbott Elementary is het geschenk dat blijft geven, en ik kijk uit naar nog vele prachtige afleveringen van deze briljante, authentieke en gewoonweg grappige serie," zei Channing Dungey, voorzitter en CEO van Warner Bros. Television Group.

Brunson creëerde de serie en speelt de rol van Janine Teagues, naast Williams, Janelle James, Lisa Ann Walter, Chris Perfetti, William Stanford Davis en Sheryl Lee Ralph.

Brunson produceert ook de serie. Andere uitvoerende producenten zijn Justin Halpern en Patrick Schumacker van Delicious Non-Sequitur Productions, en Randall Einhorn.
Video on youtube
Vorige aflevering
Party
Party
03x14
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
13 jan 2023 17:31 -
Zó verdiend! Vind dit echt een geweldige serie!
Reageer
Abbott Elementary