Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe castleden voor derde seizoen van ABC-komedieserie Abbott Elementary

Abbott Elementary gaat bijna weer van start en seizoen drie brengt drie nieuwe personages in de komedieserie van ABC.

Josh Segarra (The Big Door Prize), Kimia Behpoornia (Hacks) en Benjamin Norris (Never Have I Ever) zijn de nieuwe gezichten in Abbott Elementary.

14718 castleden Abbott Elementary s3

Segarra (foto links)speelt Manny, Behpoornia (foto midden) speelt Emily en Norris (foto rechts) speelt Simon. Het trio zijn de goedmoedige vertegenwoordigers van het schooldistrict in Philadelphia die een frisse kijk willen geven op hun rol als schoolambassadeurs.

De succesvolle ABC-komedie gaat op woensdag 7 februari van start met twee nieuwe afleveringen. De serie begint halverwege het schooljaar en zal bestaan uit veertien afleveringen, na de dubbele WGA en SAG-AFTRA stakingen van vorig jaar.

Segarra speelt momenteel in de komedieserie The Big Door Prize van Apple TV+, tegenover Chris O'Dowd. In 2023 speelde Segarra in Scream 6 tegenover Courteney Cox, Jenna Ortega en Melissa Barrera. Vorig jaar speelde hij Lance Arroyo in het derde seizoen van de HBO Max-komedieserie The Other Two en tegenover Stephen Amell als Brooks Rizzo in de Starz-dramaserie Heels over worstelen. In 2022 trad Segarra toe tot het Marvel-universum en speelde hij in de Disney+ serie She-Hulk: Attorney at Law, naast Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth en Ginger Gonzaga.

Behpoornia is acteur, schrijver en improvisator. Hij had een vaste rol in de NBC-komedieserie Abby's en was te zien in onder andere HBO Max's Hacks, Hulu's Reboot en Atypical van Netflix. Behpoornia speelde ook in de film The Unicorn Store, geregisseerd door Brie Larson in 2017.

Norris is een schrijver en performer die onlangs schitterde in de Netflix-serie Never Have I Ever van Mindy Kaling en Lang Fisher als de eerlijke, zorgzame en vaak onwetende Trent en in de 2021 revival van iCarly (2021). Eerder speelde Norris in NBC's Superstore.

Bekijk hieronder een promo voor het derde seizoen van Abbott Elementary.
Video on youtube
Vorige aflevering
Party
Party
03x14
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Abbott Elementary