Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Veel nieuwe gastacteurs voor het derde seizoen van Abbott Elementary

Veel nieuwe gastacteurs voor het derde seizoen van Abbott Elementary

Er zullen de komende weken heel wat bekende gezichten rondlopen in de gangen van Willard R. Abbott Elementary.
Na een verrassende cameo van de voor een Oscar genomineerde acteur Bradley Cooper tijdens de speciale aflevering van Abbott Elementary afgelopen zondag, houdt ABC de vaart erin.

14970 Gastacteurs Abbott Elementery

Lana Condor, Keegan-Michael Key, Cree Summer, Tatyana Ali en Karan Soni (van links naar rechts op de foto) zullen allemaal gastacteurs/terugkerende gastacteurs zijn in verschillende komende afleveringen van seizoen drie.

Condor had haar debuutrol als Jubilee in X-Men: Apocolypse en was te zien in de series Boo, Bitch van Netflix en Deadly Class van SyFy.

Key is bekend van zijn rol als Josh Skinner in Apple TV's musical-comedyserie Schmigadoon! Ook had hij een hoofdrol in de Hulu-comedyserie Reboot.

Summer speelde in NBC's jaren tachtig comedyserie A Different World, een spin-off van The Cosby Show. Ze speelde terugkerende rollen in onder andere Better Things (FX) en Queen Sugar (OWN) is binnenkort te zien in Marvel's Ironheart voor Disney+.

Ali werd bekend door haar rol als Ashley Banks in NBC's jaren negentig sitcom The Fresh Prince of Bel-Air met Will Smith. Ze heeft een terugkerende rol in Peacock's gedramatiseerde reboot Bel-Air en is te zien in Tyler Perry's Perimeter van BET+.

Soni speelde in Deadpool en Deadpool 2 en zal ook te zien zijn in het derde deel Deadpool & Wolverine. De acteur was een vast gezicht in alle vier seizoenen van Miracle Workers (2019) (TBS) naast Daniel Radcliffe en Steve Buscemi.

Er zijn nog geen details over hoe deze acteurs in contact zullen komen met de leerkrachten van Abbott. Het publiek hoeft echter niet lang meer te wachten totdat ze de acteurs kunnen zien. Summer verscheen zelfs gisteravond al in haar eerste aflevering.

Seizoen drie ging in februari van start met gastoptredens van Philadelphia Eagles-spelers Jalen Hurts, Brandon Graham en Jason Kelce. De serie had eerder ook gastoptredens van Taraji P. Henson, Ayo Edebiri, Vince Staples en Leslie Odom Jr.

Abbott Elementary speelt zich af op een overwegend zwarte openbare school in Philadelphia. Quinta Brunson, de bedenker van de serie, speelt Janine Teagues, een optimistische tweedegraads lerares die het haar missie maakt om het leven van haar leerlingen te verrijken terwijl ze ook haar eigen persoonlijke leven leidt.

Tyler James Williams, Janelle James, Lisa Ann Walter, Chris Perfetti, William Stanford Davis en Sheryl Lee Ralph spelen ook mee.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten