Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum tweede seizoen Amazon-serie Absentia bekend

Startdatum tweede seizoen Amazon-serie Absentia bekend

Amazon heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van de thrillerserie Absentia zal verschijnen bij de streamingdienst op vrijdag 14 juni.
Het tweede seizoen bestaat uit tien afleveringen en Amazon Prime Video lanceert de serie gelijktijdig in Amerika en Europa. Absentia is geproduceerd door Stana Katic, die tevens de hoofdrol heeft.

Absentia gaat over FBI-agente Emily Byrne (Stana Katic), die spoorloos verdwenen was en na een lange zoektocht dood verklaard. Zij werd echter ontvoerd en mishandeld door een van Boston's meest beruchte seriemoordenaars. Zes jaar later wordt Emily gevonden in een hut in het bos, in slechte gezondheid. Zij kan zich niets herinneren van de jaren dat ze werd vermist. Het blijkt dat haar man, special agent Nick Durand (Patrick Heusinger), inmiddels is hertrouwd en dat haar zoon Flynn (Patrick McAuley) wordt opgevoed door een andere vrouw. Daarna raakt ze al snel betrokken bij een nieuwe reeks moordzaken.

Absentia wordt geproduceerd door Masha Productions en gedistribueerd door Sony Pictures Television. Er is een teaser verschenen van het tweede seizoen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

martenbernadette
16 september 2019, 09:33
eerste 4 afleveringen van seizoen 1 gezien.
Echt een aanrader om te kijken/volgen.
Ik persoonlijk vind het keigoed.
0
Log in om een reactie achter te laten