Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste promo voor FOX-anthologieserie Accused

Fox heeft de eerste promo onthuld voor de aankomende anthologie-dramaserie Accused, gebaseerd op de internationale Emmy-winnende Britse serie.

De serie Accused is afkomstig van uitvoerende producenten Howard Gordon en Alex Gansa, bekend van de hitserie 24, en House M.D. bedenker/uitvoerend producent David Shore.



De uitmuntende cast bestaat uit Rachel Bilson (foto, Hart of Dixie), Abigail Breslin (Scream Queens), Michael Chiklis (Gotham), Margo Martindale (Mrs. America), Molly Parker (Lost in Space (2018)), Malcolm-Jamal Warner (The Resident), Rhea Perlman (The Mindy Project), Whitney Cummings (Whitney) samen met Wendell Pierce (Tom Clancy's Jack Ryan), Jack Davenport (The Morning Show) en anderen.

Gebaseerd op de misdaad-anthologieserie van de BBC, begint elke aflevering in een rechtszaal met de beschuldigden zonder te weten wat hun misdaad is of hoe ze terecht zijn gekomen in de rechtbank. Accused wordt verteld vanuit het oogpunt van de verdachte. In de Fox-versie, die het anthologieformaat van het origineel behoudt, ontdekken kijkers hoe een gewoon persoon verstrikt raakte in een buitengewone situatie en uiteindelijk onthult hoe de ene verkeerde afslag tot de andere leidt, totdat het te laat is om terug te keren.

Accused is een co-productie van Sony Pictures TV en Fox Entertainment. Gordon, Gansa, Shore, Geller, Erin Gunn, Jacob Cohen-Holmes van All3Media America en Jimmy McGovern, Sita Williams en Roxy Spencer van All3Media International zullen uitvoerend produceren.
Video on youtube
Vorige aflevering
Billy's Story
Billy's Story
01x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Accused (US)