Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor misdaadserie Accused (US)

Accused (US) heeft van FOX een premièredatum gekregen. De anthologiereeks met misdaaddrama's gaat begin 2023 in première.

De serie Accused (US) zal in elke aflevering een andere misdaad op een andere locatie bevatten. Rachel Bilson, Abigail Breslin, Michael Chiklis, Whitney Cummings, Jack Davenport, Margo Martindale, Molly Parker, Rhea Perlman, Wendell Pierce en Malcolm-Jamal Warner behoren tot de acteurs die in de serie zullen verschijnen. Marlee Matlin, Billy Porter, Tazbah Rose Chavez en Michael Chiklis zullen onder andere regisseren.

Op zondag 22 januari gaat de eerste aflevering in première, waarna Accused (US) op het gebruikelijke tijdslot te zal zijn vanaf dinsdag 24 januari.

FOX onthulde meer over de serie in een persbericht.

"Van Emmy Award-winnende producer Howard Gordon, de mede-maker van historische televisie, zoals Homeland, en de showrunner van 24, komt Accused (US) - een verzameling van vijftien intense, actuele en prachtig menselijke verhalen over misdaad en straf. Elke aflevering is een snelle, provocerende thriller die een andere misdaad verkent, in een andere stad, met een geheel originele cast.

Gebaseerd op de BAFTA-winnende misdaad-anthologieserie van de BBC, opent Accused (US) in een rechtszaal over de verdachte, waarbij kijkers niets weten over hun misdaad of hoe ze voor het gerecht zijn beland. Verteld vanuit het standpunt van de beklaagde door middel van flashbacks, houdt de serie een spiegel voor de huidige tijd met suggestieve en emotionele verhalen. Uiteindelijk zal het publiek ontdekken hoe een gewoon persoon verstrikt raakt in buitengewone omstandigheden en hoe één impulsieve beslissing de loop van dat leven - en het leven van anderen - voor altijd kan beïnvloeden.

Ontwikkeld door Howard Gordon (Homeland, 24) en uitvoerend geproduceerd door Gordon, Alex Gansa (Homeland, 24) en David Shore (House M.D., The Good Doctor), neemt Accused (US) opnieuw onbevreesd de heetste onderwerpen van onze tijd aan."
Video on youtube
Vorige aflevering
Billy's Story
Billy's Story
01x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Accused (US)