Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kathryn Hahn verzamelt een heksenkring in officiële trailer van Agatha All Along

Kathryn Hahn verzamelt een heksenkring in officiële trailer van Agatha All Along

Het is bijna spookseizoen, dus het is niet meer dan passend dat Marvel tijdens D23 nieuwe beelden van Agatha All Along vrijgeeft.
Tijdens de Disney Entertainment Showcase werden fans getrakteerd op een trailer waarin Kathryn Hahn's Agatha Harkness een heksenkring samenstelt om de Heksenweg aan te pakken.

Agatha All Along

Agatha All Along gaat verder na de gebeurtenissen in Marvel's WandaVision uit 2021, waarin Harkness verslagen is door Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), ontdaan is van haar magische krachten en voorbestemd is om haar leven te slijten als Agnes in Westview.

De serie begint als Agatha zichzelf down en krachteloos vindt nadat de achterdochtige Teen haar helpt te bevrijden van een vervormde betovering. Haar interesse wordt gewekt wanneer hij haar smeekt om hem mee te nemen op de legendarische Heksenroute, een magische proefparcours dat, als het overleefd wordt, een heks beloont met wat ze missen. Samen stellen Agatha en deze mysterieuze Teen een wanhopige heksenkring samen en gaan op weg naar The Road.

Marvel's WandaVision hoofdschrijver Jac Schaeffer dient als showrunner en regisseert de pilot aflevering.

Naast Hahn spelen in Agatha All Along Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone en Aubrey Plaza.

Kevin Feige, Louis D'Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos en Schaeffer produceren de serie. Regisseurs voor de serie zijn Rachel Goldberg en Gandja Montiero.

De eerste twee afleveringen van Agatha All Along gaan woensdag 18 september in première, vanaf 18.00 uur (Amerikaanse tijd), exclusief op Disney+.

Bekijk de trailer hieronder.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten