Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wes Chatham (The Expanse) gecast in Star Wars-serie Ahsoka

Wes Chatham (The Expanse) gecast in Star Wars-serie Ahsoka

Na de afsluiting van Amazon's langlopende sci-fi serie The Expanse gaat acteur Wes Chatham terug naar de ruimte.
Chatham is namelijk de nieuwste toevoeging aan Disney+'s live-action serie Ahsoka. De acteur zal de rechterhand spelen van Lars Mikkelsen's Admiraal Thrawn in de serie, hebben meerdere bronnen verteld.

Ahsoka is Disney's spin-offserie van de hitserie The Mandalorian. Rosario Dawson speelt de rol van Ahsoka Tano. Geschreven door Star Wars Rebels co-creator Dave Filoni en geproduceerd door Filoni en Jon Favreau, zal Ahsoka het verhaal van het personage uit The Mandalorian voortzetten. Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Patel en Rick Famuyiwa werken mee aan de serie.

Plot details voor Ahsoka zijn onder de pet gehouden, maar Disney en Lucasfilm deelden onlangs een teaser trailer voor de serie tijdens Star Wars Celebration Londen.



Chatham (foto) is een late toevoeging aan de cast van Ahsoka naast David Tennant (Doctor Who), die terugkeert naar het Star Wars-universum om het droid personage Huyang te spelen in de serie. Tennant gaf eerder zijn stem aan het personage in Filoni's geanimeerde versie van de serie en won een Daytime Emmy voor zijn werk in de serie. Hayden Christensen zou ook terugkeren als Anakin Skywalker in de serie.

De cast wordt aangevuld met Ray Stevenson (Rome), Natasha Liu Bordizzo (The Society) en Mary Elizabeth Winstead (Fargo), die het Rebels personage Hera Syndulla zal spelen.

Ahsoka is ingesteld voor een augustus 2023 release op Disney+. Disney had geen commentaar op de casting van Chatham.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
18 april 2023, 21:02
Hoewel ik, en dat weten jullie waarschijnlijk al, niets met Star Wars heb en waarschijnlijk niet ga kijken weet ik zeker dat hij het goed zal doen.

Wat een beer van een vent is Wes ook. Hij kan zowel de good als de bad guy kan spelen. Dat deed ie in The Expanse ook heel goed.

Ik geniet ook nog steeds wekelijks van Wes zijn podcast samen met Ty (1 van de schrijvers van onder andere The Expanse).
Mocht iemand geïnteresseerd zijn, het YouTube kanaal heet 'Ty and that guy'. Ze praten over, hoe kan het ook anders, series en films, maar hebben ook wel eens een gast waarmee gepraat word.
2
BlackBiker
18 april 2023, 22:53
Ik vond hem ook super in The Expanse. Wat kon er een dreiging van hem uit gaan. Maar hij had ook veel liefde en loyaliteit naar zijn mede bemanningsleden.

Toch ga ik deze serie waarschijnlijk ook niet kijken. Ik heb, op The Mandalorian na dan, niet zoveel met al die Star Wars uitmelk series. En als je al die tekenfilm canon series niet hebt gevolgd, zijn deze series ook nauwelijks te volgen. Ik zou bijvoorbeeld niet weten wie die Ahsoka is eigenlijk.
2
Log in om een reactie achter te laten