Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en teaser trailer voor Star Wars-serie Ahsoka

Star Wars: Ahsoka heeft eindelijk een premièredatum. De nieuwe live-action serie, met Rosario Dawson in de hoofdrol, gaat in augustus in première.

De serie, met naast Dawson ook Natasha Liu Bordizzo (The Society) en Mary Elizabeth Winstead (Fargo) in de vaste cast, speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt Ahsoka (Dawson) terwijl ze een nieuwe bedreiging voor het heelal onderzoekt.

13649 Ahsoka foto 1

Disney+ onthulde meer over de aankomende serie in onderstaand persbericht:

"Vandaag onthulde Disney+ woensdag 23 augustus als premièredatum voor Lucasfilm's Star Wars: Ahsoka. Om de aankomende serie te vieren heeft Disney+ ook een tv-spot onthuld, die vanavond tijdens de NBA Finals Game 3 zal worden uitgezonden, en drie foto's van de serie vrijgegeven.

Star Wars: Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

Naast Rosario Dawson in de titelrol, spelen in Ahsoka Natasha Liu Bordizzo als Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead als Hera Syndulla, Ray Stevenson als Baylan Skoll, Ivanna Sakhno als Shin Hati, Diana Lee Inosanto als Morgan Elsbeth, David Tennant als Huyang, Lars Mikkelsen als Grand Admiral Thrawn en Eman Esfandi als Ezra Bridger.

De serie is geschreven door Dave Filoni, die samen met Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson en Carrie Beck de productie voor zijn rekening neemt. Karen Gilchrist is co-uitvoerend producent.

De extra beelden en teaser trailer van Ahsoka staan hieronder.

13649 Ahsoka foto 2

13649 Ahsoka foto 3
Video on youtube
Vorige aflevering
Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord
Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ahsoka