Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Ahsoka toont Rosario Dawson die een oorlog in de Melkweg probeert te stoppen

Rosario Dawson's Ahsoka Tano moet steun zien te krijgen om Grand Admiral Thrawn te stoppen met het voeren van oorlog in het heelal in de nieuwe trailer voor Ahsoka.

Lucasfilm heeft de trailer dinsdag vrijgegeven om het publiek een kijkje te geven in de aankomende Disney+ serie en te laten zien dat Ahsoka Tano de vrede in het heelal moet bewaren door weer contact te maken met Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo). Het paar werd eerder gescheiden tijdens de animatieserie Star Wars Rebels.

13649 Ahsoka foto 1

Hoewel Anakin Skywalker wordt genoemd, verschijnt Hayden Christensen niet in de trailer. Hij zal zijn rol in de serie echter wél hernemen, want hij is Ahsoka's voormalige meester en mentor. Maar de trailer laat wel Lars Mikkelsen zien als Grand Admiral Thrawn.

Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi Knight Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt. Het personage werd medegecreëerd door George Lucas en Dave Filoni en maakte haar debuut als de Jedi-leerling en leerling van Anakin Skywalker in de geanimeerde televisieserie Star Wars: The Clone Wars en speelde ook de hoofdrol in Star Wars Rebels.

Beide animatieseries zijn mede gecreëerd door Filoni. Ze is van de buitenaardse soort Togruta, die bekend staan om hun grote montrals en hoofdstaarten, en kleurrijke pigmenten. Dawson maakte het live-action debuut van Ahsoka Tano tijdens het tweede seizoen van Disney+'s The Mandalorian.

Naast Dawson in de titelrol, spelen in Ahsoka Natasha Liu Bordizzo als Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead als Hera Syndulla, Ray Stevenson als Baylan Skoll, Ivanna Sakhno als Shin Hati, Diana Lee Inosanto als Morgan Elsbeth, David Tennant als Huyang, Lars Mikkelsen als Grand Admiral Thrawn en Eman Esfandi als Ezra Bridger.

De serie is geschreven door Dave Filoni, die samen met Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson en Carrie Beck de productie op zich neemt. Karen Gilchrist is co-uitvoerend producent.

Bekijk de volledige trailer hieronder. Ahsoka gaat op woensdag 23 augustus bij Disney+ in première.
Video on youtube
Vorige aflevering
Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord
Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ahsoka