Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Ahsoka is officieel vernieuwd met een tweede seizoen

Het is nog ver ver weg, maar Ahsoka is officieel vernieuwd met een tweede seizoen. Dit nieuws is begin januari bevestigd door Lucasfilm.

Het heeft even geduurd voordat er een officiële bevestiging was, maar Lucasfilm heeft bevestigd dat het tweede seizoen van Ahsoka in ontwikkeling is. Het nieuws kwam na de onthulling dat The Mandalorian een Star Wars film krijgt genaamd "The Mandalorian & Grogu". The Mandalorian & Grogu zal Lucasfilm's lopende speelfilm programmering leiden, inclusief films van onder andere Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold en Dave Filoni, die momenteel ook het tweede seizoen van Ahsoka aan het ontwikkelen is," aldus de aankondiging.

Ahsoka

In Ahsoka speelt Rosario Dawson de hoofdrol als de fan-favoriete Jedi, die het heelal probeert te redden van Grand Admiral Thrawn, een nieuwe bedreiging na de val van het Galactic Empire. Dawson bracht Ahsoka Tano voor het eerst naar live-action in het tweede seizoen van The Mandalorian en verscheen ook in The Book of Boba Fett. Naast Dawson, speelde Natasha Liu Bordizzo de rol van Mandalorian strijder Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead als New Republic generaal Hera Syndulla, wijlen Ray Stevenson als Dark Jedi Baylan Skoll, Lars Mikkelsen als Grand Admiral Thrawn en Eman Esfandi als Ezra Bridger. De show markeerde de eerste live-action verschijningen van Sabine, Hera, Thrawn en Ezra, die hoofdpersonages waren in de geanimeerde Star Wars Rebels tv-serie. Hayden Christensen keerde terug in zijn rol als Anakin Skywalker, Ahsoka's voormalige Jedi-meester. Andere castleden waren Ivanna Sakhno als Shin Hati, Diana Lee Inosanto als Morgan Elspeth en David Tennant als de droid Huyang.

Ahsoka is gecreëerd door Dave Filoni, die ook heeft gewerkt aan The Mandalorian, The Book of Boba Fett en Star Wars: The Clone Wars. De serie wordt geproduceerd door Dave Filoni, Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson en Carrie Beck. Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel en Rick Famuyiwa regisseerden afleveringen voor het eerste seizoen. Overige details over wanneer wij het tweede seizoen kunnen verwachten zijn nog niet bekend gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord
Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ahsoka