Ainsley Harriott's Street Food

6.5 / 10
60 min
Kookprogramma
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 3

Reykjavik

It’s minus 10 degrees in Reykjavik, the world’s northern most capital city and it’s snowing! So where’s the street food? Ainsley sets out to find how the food-loving people of Iceland cope with living in an extreme climate and what he discovers is a truly exciting mix traditional foods with new Nordic cuisine. Around the city’s harbour, small cooks in fishing shacks make rich lobster soup, salt cod croquettes and crayfish bakes as they have done for decades. Working with a local chef, Ainsley discovers that most of the salt cod eaten in Europe comes from Iceland. To balance things up he uses the freshest Icelandic cod, prawns and scallops to make a Portugese caldeira (fish stew). Iceland is also a land of strange Viking food and in the mountains above Reykjavik, Ainsley travels to a remote farm to try lamb smoked in dung. It’s a delight compared to urine-marinated shark and rancid whale meat! All part of the journey!
Gastrollen:
Geen gastrollen bekend
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
9 november 2015, 20:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ainsley Harriott's Street Food