Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Alaska Daily door ABC gecanceld; geen tweede seizoen voor Hilary Swank-drama

Eileen's zoektocht naar de waarheid gaat niet door in het seizoen 2023-24. ABC heeft Alaska Daily gecanceld, dus er komt geen tweede seizoen.

Alaska Daily is een dramaserie met in de hoofdrollen Hilary Swank, Jeff Perry, Matt Malloy, Meredith Holzman, Grace Dove, Pablo Castelblanco, Ami Park en Craig Frank.

Eileen Fitzgerald (Swank) is een prijswinnende onderzoeksjournaliste en een zeer invloedrijke krantenverslaggeefster in New York. Haar methodes van verslaggeving en haar agressieve persoonlijkheid worden in twijfel getrokken nadat een geruchtmakend verhaal in haar gezicht ontploft en Eileen haar baan verliest. Haar vroegere mentor, Stanley Cornik (Perry), benadert haar om een grote stap te nemen en ze gaat werken voor een krant in Anchorage, de Daily Alaskan.

Alaska Daily

Met tegenzin gaat Eileen samenwerken met een jonge plaatselijke verslaggeefster, Roz Friendly (Dove). Samen beginnen ze een onderzoek naar de moorden op een groep inheemse vrouwen. Eileen is op een reis om persoonlijke en professionele verlossing te vinden op een nieuwe locatie, in het hele land en in een heel andere wereld.

Het eerste seizoen van Alaska Daily, dat op donderdagavond werd uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,23 in de 18-49 demografie en 2,84 miljoen kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR playback tot 3:00 AM). Het was een van ABC's laagst gewaardeerde scriptseries in de demo en scoorde middelmatig in het totaal aantal kijkers in vergelijking met andere series op het netwerk.

De serie verdubbelde bijna zijn kijkcijfers in de live+7 dag ratings, maar dat was blijkbaar niet goed genoeg voor een verlenging van het tweede seizoen. Het eerste seizoen van elf afleveringen eindigde op 30 maart.
Video on youtube
Vorige aflevering
Most Reckless Thing I've Ever Done
Most Reckless Thing I've Ever Done
01x11
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Alaska Daily