Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe castleden voor het tweede seizoen van Alert: Missing Persons Unit

Fox breidt de cast voor seizoen twee van Alert: Missing Persons Unit van John Eisendrath en Jamie Foxx uit.

Alisha-Marie Ahamed (Family Law (CA)) doet mee als een gastactrice en Gil Bellows (Ally McBeal) is aangetrokken om een grote rol te spelen tegenover Scott Caan en Dania Ramirez in het procedurele drama.

14639 Alisha-Marie Ahamed & Gil Bellows

In seizoen twee zal Ahamed (foto links) Wayne Pascal spelen. Ondanks haar naam is Wayne een echte vrouw en een meesterhacker die haar huisarrest uitzit in een groezelig motel. Wayne is een pittige techneut met een hart van goud onder haar scherpe uiterlijk.

Bellows (foto rechts) is inspecteur Hollis Braun. Inspecteur Braun is de nieuwe baas van Nikki en Jason. Als hoofd van de divisie is hij vast van plan om hun capriolen in het gareel te houden.

Alert is geschreven door Eisendrath en speelt zich af in de Missing Persons Unit (MPU) van de politie van Philadelphia. Elke aflevering bevat een hartverscheurende, levensgevaarlijke zoektocht naar een vermist persoon onder leiding van rechercheurs Jason Grant (Caan) en Nikki Batista (Ramirez). Samen met het MPU-team is het hun taak om de vermiste of ontvoerde personen te vinden en hen te herenigen met hun geliefden.

Jason en Nikki, ooit getrouwd, hebben een zeer persoonlijke band met deze zaken omdat hun eigen jonge zoon vermist raakte en nooit werd gevonden. De emotionele tol van de verdwijning van hun zoon heeft hun huwelijk opgeblazen, maar hoewel ze verder zijn gegaan, blijft hun band bestaan.

Nikki leidt nu MPU, waar zij en het team voor anderen doen wat zij zelf niet heeft kunnen doen: een geliefde terug naar huis brengen. Bij MPU leidt ze een zeer bekwaam team, waaronder haar verloofde Mike Sherman (Ryan Broussard), die Nikki leerde kennen toen hij de zoektocht naar haar zoon moest begeleiden, Kemi Adebayo (Adeola Role), een spiritueel onderlegde detective met een verbazingwekkende kennis, en forensisch antropoloog C (terugkerende gastacteur Petey Gibson).

Als het tweede seizoen begint, betreedt het MPU-team hun nieuwe kantoor in het hoofdkwartier, waar Jason en Nikki hun nieuwe baas Inspecteur Hollis Braun (Bellows) ontmoeten, die het team goed in de gaten wil houden, vooral de onvoorspelbare Jason Grant. Jason haalt zijn oude vriend erbij om te helpen met de zaak: meesterhacker Wayne Pascal (Ahamed), met wie hij samenwerkte in Afghanistan. Jason heeft Nikki gemakshalve nooit verteld dat Wayne een vrouw is (en een mooie!), wat problemen oplevert terwijl Nikki en Mike hun bruiloft plannen. Samen werkt het team aan het vinden van de vermiste of ontvoerde personen en helpt hen te herenigen met hun geliefden voordat het te laat is.

Alert: Missing Persons Unit is een coproductie van Sony Pictures Television en Fox Entertainment. Carla Kettner is de showrunner voor seizoen twee en vervangt Eisendrath die showrunner voor het eerste seizoen was. De serie wordt geproduceerd door Jamie Foxx, Eisendrath en Kettner.

Ahamed heeft onlangs de productie van de aankomende CBC-serie Wild Cards afgerond. Eerdere televiserollen zijn onder andere in Family Law (CA), The Good Doctor en The Haunting of Bly Manor.

Bellows is vooral bekend van zijn rollen als Tommy in The Shawshank Redemption en Billy Thomas in Ally McBeal, en zijn recente werk omvat The Handmaid's Tale en Women of the Movement. Bellows produceerde ook de Emmy-winnende Temple Grandin/Amazon-serie Patriot (2017).
Vorige aflevering
Federal Prisoner #07198F-068P
Federal Prisoner #07198F-068P
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Alert