Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Alert: Missing Persons Unit vernieuwd met een derde seizoen

Fox heeft Alert: Missing Persons Unit een derde seizoen gegeven.

De vernieuwing van het procedurele drama, met Scott Caan en Dania Ramirez in de hoofdrollen, werd al verwacht.

Om het filmen kostenefficiënter te maken voor de serieproducenten Sony Pictures Television en Fox Entertainment, zal Alert in doorlopende productie blijven en van het ingekorte tweede seizoen overgaan naar seizoen drie, waarvan het aantal afleveringen nog niet bekend is.

Alert

Er is nog een bijkomend voordeel van het back-to-back filmen van seizoen twee en drie: Fox heeft verse afleveringen van de serie voor het geval de productie wordt verstoord door een IATSE-staking deze zomer.

Er is nog niets bekend over The Cleaning Lady (US), die andere uitstekende dramaserie van Fox. Bronnen melden echter dat het er voor deze serie ook goed uitziet wat betreft vernieuwing.

Alert: Missing Persons Unit speelt zich af in de Missing Persons Unit (MPU) van de politie van Philadelphia. Elke aflevering staat in het teken van een zoektocht naar een vermist persoon onder leiding van rechercheurs Jason Grant (Caan) en Nikki Batista (Ramirez). Samen met het MPU-team is het hun taak om de vermiste of ontvoerde personen te vinden en hen te herenigen met hun geliefden.

In seizoen twee neemt het MPU-team zijn intrek in hun nieuwe kantoor in het hoofdkwartier, waar Jason en Nikki hun nieuwe baas Inspecteur Hollis Braun (gastacteur Gil Bellows) ontmoeten, die het team, en met name de onvoorspelbare Jason Grant, goed in de gaten wil houden. Jason haalt zijn oude vriend erbij om te helpen met de zaak: meesterhacker Wayne Pascal (Alisha-Marie Ahamed), met wie hij samenwerkte in Afghanistan.

Adeola Role en Ryan Broussard spelen ook hoofdrollen.

Alert: Missing Persons Unit haalt een gemiddelde van 3,9 miljoen multiplatform kijkers, een stijging van +233% ten opzichte van Live + Same Day. Terwijl de lineaire kijkcijfers van het drama van jaar tot jaar zijn gedaald, is het aantal kijkers op Hulu gestegen, waardoor de algemene kijkcijfers van de serie zijn gestegen.

Carla Kettner is de showrunner en uitvoerend producent van Alert: Missing Persons Unit, dat wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Fox Entertainment. Jon Cowan, Brandon Sonnier, Brandon Margolis, Sean Hennen, John Eisendrath, Jamie Foxx, Datari Turner en Brad Turner zijn ook uitvoerend producent.
Vorige aflevering
Federal Prisoner #07198F-068P
Federal Prisoner #07198F-068P
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Alert