Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor Alex Rider dat eindigt met het derde seizoen

Het einde is in zicht voor Alex Rider. De spionagethriller van Anthony Horowitz eindigt met het aankomende derde seizoen.

Alle acht afleveringen worden op vrijdag 5 april uitgebracht op Amazon Freevee in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland, waarmee het laatste hoofdstuk van Alex' reis naar zelfontdekking wordt afgesloten.

Alex Rider

Het is zo'n geweldige ervaring geweest om de reactie van de fans op de eerste twee seizoenen van Alex Rider te zien," zei Horowitz. "Ik ben blij dat dit komende seizoen zich zal richten op Scorpia, omdat het verhaal Alex en de kijkers zal leiden om alles wat ze tot nu toe hebben geleerd in twijfel te trekken."

Alex Rider is gebaseerd op de bestseller van Horowitz. Hij is een tiener uit Londen die, zonder dat hij het weet, van jongs af aan is getraind voor de gevaarlijke wereld van spionage.

Uitvoerend producent Eve Gutierrez zei: "We zijn zo enthousiast om Anthony Horowitz' vijfde Alex Rider-roman tot leven te brengen met dit komende seizoen van de serie, een persoonlijke favoriet van mij en een enorm keerpunt in Alex' reis. Dit seizoen laat zien hoe alle personages de afgelopen jaren zijn gegroeid en geëvolueerd, en we zijn ervan overtuigd dat fans geboeid zullen zijn als Alex op het punt staat volwassen te worden en verscheurd wordt tussen twee gevaarlijke organisaties."

Seizoen drie zet de tienerspion op het spoor van zijn grootste vijand: het ongrijpbare criminele netwerk dat bekend staat als Scorpia. Onder nieuw leiderschap is de criminele bende van plan om de Britse regering af te persen met hun catastrofale nieuwe superwapen: 'Invisible Sword'.

Vrij van The Department en geholpen door zijn beste vrienden, Tom en Kyra, begint Alex aan een persoonlijke missie om Scorpia voor eens en altijd te vernietigen. Hij weet echter niet dat zijn banden met beide organisaties dieper gaan dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

In seizoen drie keren Otto Farrant als Alex Rider, Vicky McClure als Mrs. Jones, Stephen Dillane als Alan Blunt, Brenock O'Connor als Tom Harris, Ronkẹ Adékọluẹ́jọ́ als Jack Starbright en Marli Siu als Kyra Vashenko-Chao terug.

Zoals eerder aangekondigd zijn er dit seizoen nieuwe acteurs bijgekomen, waaronder Sofia Helin als Julia Rothman, Shelley Conn als Laura Kellner, Kevin McNally als Max Grendel en Jason Wong als Nile.

Horowitz is uitvoerend producent naast Eleventh Hour's Jill Green en Eve Gutierrez, serieschrijver Guy Burt, regisseur Andreas Prochaska en acteur Otto Farrant. De serie wordt wereldwijd gedistribueerd door Sony Pictures Television.

In Nederland is Alex Rider te bekijken op Videoland, in België op Streamz. Wanneer het derde seizoen op beide streamers beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Invisible Sword
Invisible Sword
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Alex Rider